Olabilir canım :)Bilmem bugün gördüm, sürekli okuyorum sayfaları ama kaçtı demek ki.
Nick değişen biri sandım bende
Perşembe iki mesaj cuma bir mesaj gerisi de bugün yazılmış :) şimdi baktımAllah var kaçtır yazıyo nego sen kaçırdın demek :)
Üşenmedinmi :) ben sayfayı baya merkezime alınca uçan kuşuda görür oldumPerşembe iki mesaj cuma bir mesaj gerisi de bugün yazılmış :) şimdi baktım
Sürekli buraya yazıyormuş gibi yazıyorsunuz da ondan, bildiğim bir üye misiniz diye soruyorum :)
Varmı canım ilerleme? Burayı takip eden titiz olup çıkıyor. En tembeli bile yola geliyor
Öyle öyle alışırsın canım :) ama kv olayını sevemedim :) ben pek sevmem kvAhahah olmaz mıama benimki biraz mecburi oldu 1hafta sonra kv ler gelcek diye
Öyle öyle alışırsın canım :) ama kv olayını sevemedim :) ben pek sevmem kv
Bende sevmem asmayı katlayıp yerleştirmeyiBugün birsürü iş yaptım da çamaşır asmak ölüm gibi geliyor hala makinadakurutma faturanın anasını ağlattı,kurutma teli aldım oda işkence
Üstte konuyu takip et kısmından bakılıyor ya kim kaç mesaj yazmış, zor olmadıÜşenmedinmi :) ben sayfayı baya merkezime alınca uçan kuşuda görür oldum
Yanlış anlamayın, dediğim gibi eskiden beri yazıyorsunuz da nick değiştiniz sandım, ondan sordum ayıp olmasın şimdi diyeHahah yok Defne hanımla daha önceden bi muhabbet oldu da aramızda temizlik konusunda onun gibilere hep özendiğimi söylemiştim sizin gibi olmak istiyorum demiştim :) ordan onun şakasını yaptım
Genel olarak da pozitif bi insanım cana yakınım :)
O zaman sende onlara git kal bir ay kpss çalışBen de sevmemama hizmet etmeyi severim bana da bayılmıyolar aslında ama kv burdayken 5çeşit oya bitiriyo görümce desen kpss çalışıyo hayat onlara güzel :)) ben de kpss hazırlandıgım halde hizmetteyim napim 1hafta idare ederim
O zaman sende onlara git kal bir ay kosa çalış
O zaman boş ver hiç bulaşmaYok ablam ne ayıbı :)
Yaaa kaldım düğünden önce sonraaa birsürü ama bulaşıktan elim çıkmadımakina var açmıyolar sıcak su da yok
O zaman boş ver hiç bulaşma
Kahve içen
Mis gibi bergamutlu severim çayıBergamotlu çay demledim afiyet olsun ikimizede
Çok sık gelirlermi peki? Sen iyisimi 1 çeşit oyadan kendine al emek hakkı niyetine :) saygıda kusur etme ama aynı zamanda fazlada yorma kendini. Nasılsa değer,kıymet bilmezler.Ben de sevmemama hizmet etmeyi severim bana da bayılmıyolar aslında ama kv burdayken 5çeşit oya bitiriyo görümce desen kpss çalışıyo hayat onlara güzel :)) ben de kpss hazırlandıgım halde hizmetteyim napim 1hafta idare ederim
Bir şey daha öğrenmiş oldum ve bende 281 di galiba mesaj atmışım :)Bende sevmem asmayı katlayıp yerleştirmeyi
Üstte konuyu takip et kısmından bakılıyor ya kim kaç mesaj yazmış, zor olmadı
Yanlış anlamayın, dediğim gibi eskiden beri yazıyorsunuz da nick değiştiniz sandım, ondan sordum ayıp olmasın şimdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?