Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sürekli buraya yazıyormuş gibi yazıyorsunuz da ondan, bildiğim bir üye misiniz diye soruyorum :)

Hahah yok Defne hanımla daha önceden bi muhabbet oldu da aramızda temizlik konusunda onun gibilere hep özendiğimi söylemiştim sizin gibi olmak istiyorum demiştim :) ordan onun şakasını yaptım

Genel olarak da pozitif bi insanım cana yakınım :)

Öyle öyle alışırsın canım :) ama kv olayını sevemedim :) ben pek sevmem kv

Ben de sevmem ama hizmet etmeyi severim bana da bayılmıyolar aslında ama kv burdayken 5çeşit oya bitiriyo görümce desen kpss çalışıyo hayat onlara güzel :)) ben de kpss hazırlandıgım halde hizmetteyim napim 1hafta idare ederim

Bugün birsürü iş yaptım da çamaşır asmak ölüm gibi geliyor hala makinada kurutma faturanın anasını ağlattı,kurutma teli aldım oda işkence
Bende sevmem asmayı katlayıp yerleştirmeyi
Üşenmedinmi :) ben sayfayı baya merkezime alınca uçan kuşuda görür oldum
Üstte konuyu takip et kısmından bakılıyor ya kim kaç mesaj yazmış, zor olmadı
Yanlış anlamayın, dediğim gibi eskiden beri yazıyorsunuz da nick değiştiniz sandım, ondan sordum ayıp olmasın şimdi diye

O zaman sende onlara git kal bir ay kpss çalış

Son düzenleme:
Çok sık gelirlermi peki? Sen iyisimi 1 çeşit oyadan kendine al emek hakkı niyetine :) saygıda kusur etme ama aynı zamanda fazlada yorma kendini. Nasılsa değer,kıymet bilmezler.
Bir şey daha öğrenmiş oldum ve bende 281 di galiba mesaj atmışım :)

Ayyy 2 makine çamaşır astım 3.sü hala yıkıyor nefret ediyorum çamaşır asmaktan katlamaktan. Kurutma makine fiyatları da almış başını gitmiş.
Bulaşık makinesini yerleştirdim. Çocugu doyurdum uyuttum sonra evi topladım. 1 makine çamaşır astım. Diğeri yıkıyor hala çayım vardı onu bile soğuk içtim. Ayyy parayı bulayım ilk kurutma makinesi alıcam sonra çamaşır makinesini değiştirip kocayı atıcam. Keşke zengin olsam.

İyi akşamlar kızlar. İki gündür giremiyorum. Bugün misafirim vardı. Yeni işlerim bitti. Bugün yaptıklarımı anlatayım.
Sabah 8 30 da uyandım. Hemen yatağı toplayıp camları açtım. Mutfağa geçtim.makineyi boşaltıp kahvaltıdan kalanları yerleştirdim. Lavabo üstünü ve üstündeki malzemeleri sildim. Sonra elbise fırçam var koltukları onlarla fırçalıyorum. Sonra evi süpürdüm. Eşime demiştim süpür diyede beceremiyor yada umursamıyor. Neyse ben süpürdüm vileda yaptım evi komple toz aldım. Banyo tuvaleti de yıkadım lavaboları çamaşır suyu ile yıkadım. Sonra kendimi süsledim.
Misafirler gitti makineyi boşalttım.evi topladım. Telefonumu kolanya ile sildim. Şimdide eşim nöbette olduğu için TV karşısında çekirdek çitliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…