Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok sık gelirlermi peki? Sen iyisimi 1 çeşit oyadan kendine al emek hakkı niyetine :) saygıda kusur etme ama aynı zamanda fazlada yorma kendini. Nasılsa değer,kıymet bilmezler.

Bildikleri yok zaten pzt arıyom perşembe arıyom arada 2gün aramamış oluyom kadın diyoki 4gün oldu aramıyosunuz bi ananız var mı hastayım yatıyom diyo nezaman 1gün aramasam hep hasta şansa sonra birden kısık ses iyileşiyo nası oluyosa 2dk sonra

Oyaları bana yapıyo kızına yapıyo bide gelecekteki geline yapıyo kimisini de satıyo

Klasik kaynana desene :) benimkide öyleydi sonra aramaları senede 2ye indirdim naparsa yapsın

Klasik kaynana desene :) benimkide öyleydi sonra aramaları senede 2ye indirdim naparsa yapsın

Neeee kız benimki Allah korusun verem olur senede 2 neee valla bişi diyim mi eşimi fişekler 2gün aramayınca bile neler diyo Allahtan bizimki sallamıyo

Ay buarada saat çok geç oldu enson cts aramıştım hemen arayam da küsmesin

Bu akşam yemek yedik mutfağı topladım. Bulaşık makinesini açtım. Eşimin yiğenleri geldi. Onlar gelmeden 5 dakikada evi topladım. Ev temiz olunca kolay oldu:) onlar gittikten sonra üşenmeyip mutfağı tekrar topladım. Çıkan bulaşıkları elimde yıkadım. Bazen çok tembel oluyorum bazen de böyle hamarat

Su an hicbir güc beni bomba patlamis mutfaga sokamaz
Günün yorgunlugu bindi omuzlarima
Beni biteren tek yer mutfak
Hergn yerleri silmeye üsenmem ama mutfak ah o mutfak

camasirlari yikar ütümü yaparim
yerleri siler hem de parlatirim
camasirlari ip gibi katlarim da ammaa
zalim mutfagin cilesi beni benden alir

Yarışmada takımdayız ikimizde nego izinde.
Etiketlerim seni yarın kuzum

Hayallerini çok sevdim gece gece güldürdün beni
Ellerine sağlık ne güzel işler yapmışsın, keyfi haketmişsin
Maşaallah diyelim o zaman
Bende tam tersi mutfak kolay, ütü çamaşır kısmı zor geliyor
6.takımdayız sende gel çok güzel sopam var benim zorla diyet yaptıran
ooo neler olmus masallah islerimi.bayaa kolayladim aktif olabilirim artik özlemisim valla
Sevindim bu habere
Valla şimdi çıkıyodum sana kalp bırakıp dedim sabah gelince okur
İçine doğmuşsa

Ben naptım bugün

Sabah nevresim değiştim kızı yıkadım
Öğleden sonra evi topladım 4 makine çamaşır katladım yerleştirdim kollarım ağrıdı
Yemek yaptım mutfağı topladım öğlen ve akşam

Geç başladığım için anca yetişti yemek falan

Yarın çok işim var

İyi geceler ❤

Uyusammıııı uyumasam mıı? kızım 3 de yatti gene. Benim uykuda bi kaçtı mı yakalayamıyorum. Simdide bi uyursam ne zman uyanırım Allah kerim , uyuyabilir miym oda meçhul. tam uyudum derken oğlum uyanabilir vs vs liste uzuyo günaydın kızlar uykusuz bir günden

Gunaydin
Dün nerdeyse bütün işlerimi yaptığım.icin evim şuan çok düzenli o kdr düzenli ki her odaya tek tek açıp açıp bakiyirm işte bu yaa harika yaa muhtesemim diyorm

Sabah arkadaş gelecek kahvaltıya o gittikten sonra sanirm çamaşır atip asacağım
Daha sonra da biriken az utulerm var belki onlari yaparım uyumazsam tabiki
Zira vücudum bı saatte kalkmaya hiç alışık değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…