- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
Çok sık gelirlermi peki? Sen iyisimi 1 çeşit oyadan kendine al emek hakkı niyetine :) saygıda kusur etme ama aynı zamanda fazlada yorma kendini. Nasılsa değer,kıymet bilmezler.
Klasik kaynana desene :) benimkide öyleydi sonra aramaları senede 2ye indirdim naparsa yapsınBildikleri yok zaten pzt arıyom perşembe arıyom arada 2gün aramamış oluyom kadın diyoki 4gün oldu aramıyosunuz bi ananız var mı hastayım yatıyom diyo nezaman 1gün aramasam hep hasta şansasonra birden kısık ses iyileşiyo nası oluyosa 2dk sonra
Oyaları bana yapıyo kızına yapıyo bide gelecekteki geline yapıyo kimisini de satıyo
Klasik kaynana desene :) benimkide öyleydi sonra aramaları senede 2ye indirdim naparsa yapsın
Neeee kız benimki Allah korusun verem olur senede 2 neeevalla bişi diyim mi eşimi fişekler 2gün aramayınca bile neler diyo Allahtan bizimki sallamıyo
Ay buarada saat çok geç oldu enson cts aramıştım hemen arayam da küsmesin
Bu saatte hala uyumadım nedeeen
Kitabı bitirmem lazımdı sonunu öğrenmesem çatlardım
Çok güzeldi
Hayallerini çok sevdimAyyy 2 makine çamaşır astım 3.sü hala yıkıyor nefret ediyorum çamaşır asmaktan katlamaktan. Kurutma makine fiyatları da almış başını gitmiş.
Bulaşık makinesini yerleştirdim. Çocugu doyurdum uyuttum sonra evi topladım. 1 makine çamaşır astım. Diğeri yıkıyor halaçayım vardı onu bile soğuk içtim. Ayyy parayı bulayım ilk kurutma makinesi alıcam sonra çamaşır makinesini değiştirip kocayı atıcam. Keşke zengin olsam.
Ellerine sağlık ne güzel işler yapmışsın, keyfi haketmişsinİyi akşamlar kızlar. İki gündür giremiyorum. Bugün misafirim vardı. Yeni işlerim bitti. Bugün yaptıklarımı anlatayım.
Sabah 8 30 da uyandım. Hemen yatağı toplayıp camları açtım. Mutfağa geçtim.makineyi boşaltıp kahvaltıdan kalanları yerleştirdim. Lavabo üstünü ve üstündeki malzemeleri sildim. Sonra elbise fırçam var koltukları onlarla fırçalıyorum. Sonra evi süpürdüm. Eşime demiştim süpür diyede beceremiyor yada umursamıyor. Neyse ben süpürdüm vileda yaptım evi komple toz aldım. Banyo tuvaleti de yıkadım lavaboları çamaşır suyu ile yıkadım. Sonra kendimi süsledim.
Misafirler gitti makineyi boşalttım.evi topladım. Telefonumu kolanya ile sildim. Şimdide eşim nöbette olduğu için TV karşısında çekirdek çitliyorum
Maşaallah diyelim o zamanBu akşam yemek yedik mutfağı topladım. Bulaşık makinesini açtım. Eşimin yiğenleri geldi. Onlar gelmeden 5 dakikada evi topladım. Ev temiz olunca kolay oldu:) onlar gittikten sonra üşenmeyip mutfağı tekrar topladım. Çıkan bulaşıkları elimde yıkadım. Bazen çok tembel oluyorum bazen de böyle hamarat
Bende tam tersi mutfak kolay, ütü çamaşır kısmı zor geliyorSu an hicbir güc beni bomba patlamis mutfaga sokamaz
Günün yorgunlugu bindi omuzlarima
Beni biteren tek yer mutfak
Hergn yerleri silmeye üsenmem ama mutfak ah o mutfak
camasirlari yikar ütümü yaparim
yerleri siler hem de parlatirim
camasirlari ip gibi katlarim da ammaa
zalim mutfagin cilesi beni benden alir
6.takımdayız sende gel
Sevindim bu habereooo neler olmus masallahislerimi.bayaa kolayladim aktif olabilirim artik özlemisim valla
Valla şimdi çıkıyodum sana kalp bırakıp dedim sabah gelince okur
Bende tam tersi mutfak kolay, ütü çamaşır kısmı zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?