Hiç hayatımda canım bişey çekmedi ki. Ben de tuhaflık var sanırım. Hamileliklerim 65 le bitti. Keşke nazar deyse değmiyorpastane mi oradan birseyler mibunu görmeseydim bak bide 57 missin 80 ken pasta börek can cekmesi ne demek bilmezsin
Ben ütülü kızı sevdim.yakin buldum
Ruh halim bumu acaba
Aman AllahimmHiç hayatımda canım bişey çekmedi ki. Ben de tuhaflık var sanırım. Hamileliklerim 65 le bitti. Keşke nazar deyse değmiyor
Ben ütülü kızı sevdim.yakin buldum
Aman Allahimmhergun aşerir gibi canim birseyler ister vallaa keske bende oyle olsan bende var tuhaflik
Ayyyy hayalimdeki hamilelik :) ne güzel mis yaaHiç hayatımda canım bişey çekmedi ki. Ben de tuhaflık var sanırım. Hamileliklerim 65 le bitti. Keşke nazar deyse değmiyor
Kız öldürdün sen beni. Çok güldüm. Çok yaşa inşallahNego olsaydı mesela o silahı temizleyip fururdu kendini. Şimdi içi pisse ateşleme sırasında toz hep dışarı
Sonrası facia. Hicbirsey yakışmıyor. Sürekli ne kadar zayifsin az yemek ye diyolar. O kadar güzel bir şey değil kızlar vallaAyyyy hayalimdeki hamilelik :) ne güzel mis yaa
troidd de falan birseyler olabilir mi hic gittin mi bunun icin doktoraSonrası facia. Hicbirsey yakışmıyor. Sürekli ne kadar zayifsin az yemek ye diyolar. O kadar güzel bir şey değil kızlar valla
Sonrası facia. Hicbirsey yakışmıyor. Sürekli ne kadar zayifsin az yemek ye diyolar. O kadar güzel bir şey değil kızlar valla
Bende de var yerleşecek çamaşırlar burayı okudukça motive olurum diye düşünüyorum biraz üşengecim deGidim çamaşırları yerleştirim negoya süpriz olsun
Değer değer çok yazma. Bıyun kaç ? Bende gebelikleri 66-67 ile bitirdim,55in üstüne çıkamadım yıllardır,dün ilk defa normal şartlarda 60.1 gösterdi tartıHiç hayatımda canım bişey çekmedi ki. Ben de tuhaflık var sanırım. Hamileliklerim 65 le bitti. Keşke nazar deyse değmiyor
Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Zaten yaş 39.Günaydın hanımlar. Gece uyandığıöda anlamıştım rahatsız olduğumusabah kalktım grip kapıda sanırım,kırgınlık ve halsizlik var üzerimde. Bugün iş miş yok paso dinlenme var.
Değer değer çok yazma. Bıyun kaç ? Bende gebelikleri 66-67 ile bitirdim,55in üstüne çıkamadım yıllardır,dün ilk defa normal şartlarda 60.1 gösterdi tartıresmen uyumuşum,farketmemişim kilo aldığımı.. bugünden ekmek,şeker,abur cubur bitti.. yaş ilerledikçe o kilolar artıp,kalıcı oluyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?