Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç hayatımda canım bişey çekmedi ki. Ben de tuhaflık var sanırım. Hamileliklerim 65 le bitti. Keşke nazar deyse değmiyor
Aman Allahimm hergun aşerir gibi canim birseyler ister vallaa keske bende oyle olsan bende var tuhaflik

Günaydın kızlar erkenden uyandım kızımı okula eşimi işe gönderdim, küçük kızla başbaşa kaldık
Birazdan mutfağa geçicem bugun yemek günüm iş yerimiz için yemek yapıyorum 12:30 a kadar mutfaktayım inşallah sonra ve işlerine devam edicem.

Günaydın hanımlar. Gece uyandığıöda anlamıştım rahatsız olduğumu sabah kalktım grip kapıda sanırım,kırgınlık ve halsizlik var üzerimde. Bugün iş miş yok paso dinlenme var.
Hiç hayatımda canım bişey çekmedi ki. Ben de tuhaflık var sanırım. Hamileliklerim 65 le bitti. Keşke nazar deyse değmiyor
Değer değer çok yazma. Bıyun kaç ? Bende gebelikleri 66-67 ile bitirdim,55in üstüne çıkamadım yıllardır,dün ilk defa normal şartlarda 60.1 gösterdi tartı resmen uyumuşum,farketmemişim kilo aldığımı.. bugünden ekmek,şeker,abur cubur bitti.. yaş ilerledikçe o kilolar artıp,kalıcı oluyor malesef.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Zaten yaş 39.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…