Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatakları topladım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Çamaşırları astım
Dünden kuruyanları topladım
Makinayı yine doldurdum çalıştırdım
Bitince astım
1 sepet çamaşır katladım
Toz aldım
Çöpleri boşalttım
Yatak odasının kapısı sildim
Yemekten sonra mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum

Böyle kesicen o zaman
Aynen gündüz alışınca olmamamsına geceyi de bırakıcam. Normal anlarda fazla sıkıntı çıkarmıyor da öğlen uykusuna yatacağı zaman zor oluyor dün uyumadı mesela

Aynen gündüz alışınca olmamamsına geceyi de bırakıcam. Normal anlarda fazla sıkıntı çıkarmıyor da öğlen uykusuna yatacağı zaman zor oluyor dün uyumadı mesela
Emzik alıyorsa iyi yoksa memenin yerine hep bir şey arıyor alışkanlıkla su verebilirsin biberon seviyorsa ya da içecek başka bir sıvı

Emzik alıyorsa iyi yoksa memenin yerine hep bir şey arıyor alışkanlıkla su verebilirsin biberon seviyorsa ya da içecek başka bir sıvı
Malesef emzik kullanmıyor kabul etmedi hiç. Süt teklif ettim dün bi yudum aldı sevmedi. Suluğu yatağın başında oluyor genelde istedikçe kalkıp alıyor. Aslında dokunup uyuyabilirsin diyorum ama dokunmak yetmiyor o an. Onun dışında gün içinde arada gelip sevip gidiyor

Allah yardımcın olsun canım güç kuvvet versin ne diyim eşin yardım ediyor mu bari
Sağol canım Allah razı olsun
Eşim hepsinden ayrı bı dünyadır yardımcıdır da sağolsun ayrı bı dünya derken ailesinin huyunu almamış pek o bakımdan

Maşallah ya çok tatliş bişeymiş

Sabah uyanır uyanmaz,
Yataklar toplandı
Kahvaltı hazırlandı
Oturma odası ve mutfak süpürüldü
Bulaşık makinesi dolduruldu
Kabak tatlısı yapıldı
Akşam yemeği hazırlandı
1 makine çamaşır yıkandı, serildi.
Kuruyanlar yerlerine yerleştirildi.
Yatılı misafirlere akşam yemeği, çay tatlı, meyve, uyku öncesi süt ikramı yapıldı.
Yataklar tekrar açıldı ve uykuya geçiş

Bunu ben yaptım resmen topuğuma sıktım memeden ayrıldığı için çok zorlanmasın diye biberona yarı su yarı süt yaptım içirdim gecede 5 kere filan biberon veriyordum 2 yaşındaki kıza Dedim züpürge ne anladın bu işten meme vereydin daha iyiydi sonra biberon sayısını düşürdüm derken gece uyumadan önce içiyordu biberonda sütü sadece Tuvalet eğitimi zamanı (3 yaş) gece çişini tutamaz diye onu da kestim

Ne çile çektirmişim kendime ha

Bi kerelik geçici çözüm diye demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…