- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Yine mi yaYine dinimize hakaret eden hadsizler olmuş.
Ele ğoş gelseneU UcanSupurge zikirli bir kek gördüm nasıl oldu?
Eline koluna sağlık ben de boğaza çalıştım yine Allah affetsinBuzdolabını kırkladım
He kız Allah’ın Kudreti ismi karamel sıvı malzeme kek hamuru hepsi aynı tepside pişerken ayrışıyor kudretullah demişler adına benim ilk denemem haşmetullah olmuştu resmen orası ayrıZikirli mi kek?
Attım tarifZikirmi çekiyor
Kudretullah kekin mi adıAttım tarif
Krem Karamelli Kek (Kudretullah) - Nefis Yemek Tarifleri - #2940997
Krem Karamelli Kek (Kudretullah) Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Yeni duydumYine mi ya
Ele ğoş gelsene
Eline koluna sağlık ben de boğaza çalıştım yine Allah affetsin
He kız Allah’ın Kudreti ismi karamel sıvı malzeme kek hamuru hepsi aynı tepside pişerken ayrışıyor kudretullah demişler adına benim ilk denemem haşmetullah olmuştu resmen orası ayrı
Krem Karamelli Kek (Kudretullah) - Nefis Yemek Tarifleri - #2940997
Krem Karamelli Kek (Kudretullah) Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Katmanlar birbirinden kendiliğinden pişerken ayrıştığı için Öyle bir isim vermişler canımKudretullah kekin mi adı
Yapanın mı adı
Gördüm ben özet geçiyorum biri ben böyle dinin taaa demiş dut da ben de senin taaa demişŞimdi niye bamlandı diyeceğim
Hazır olun
Bi dahakine beni de çağırın hadlerini bildirmek isterimYine dinimize hakaret eden hadsizler olmuş.
E ne güzel işte mutfak derli toplu oluyorsa gerisini halledersinÖyle yapacağım inşallahplanlı programlı ilerliyordum öncesinde ama geçen sene pandemi de sürekli evde olunca ben de bir bıkkınlık oluştu kendimi toparlama fırsatı bulamadan hamilelik şoku yaşadım. Bulantı falan annem gelmese aç kalırdık çünkü mutfak kokuyordu. Odalara giremiyordum olmayan kokular alıyordum vs. Şimdi bitti çok şükür. Tekrar planlarıma geri döneceğim. Neyseki çamaşır biriktirmeyi hiç sevmem katlamayı yerleştirmeyi severim beni rahatlatıyor bulantım varken de bolca çamaşır katladım. Bi de mutfağı dağınık bırakamam asla bu da annemden geçen bir özellik. Diğer şeyleri de toparlayacağım inşallah. 2 hafta sonra burda daha aktif olacağım diye umuyorum
Gız sene nolduKudretullah kekin mi adı
Yapanın mı adı
Kv geldiÇayımı alayım gelelip geçmiş yapayım
Tır geçti üzerimdenGız sene noldu
Olsun evin temizlenmiştir değerTır geçti üzerimden
Buzdolabı temizledi diyecektim kombo olmuşGız sene noldu
Belli oliyiKv geldi
Seyredemedim sonra bakayım bu abdullayaKatmanlar birbirinden kendiliğinden pişerken ayrıştığı için Öyle bir isim vermişler canım
Gördüm ben özet geçiyorum biri ben böyle dinin taaa demiş dut da ben de senin taaa demiş
Seyredince anlayacaksın niye öyle bir isim verdikleriniSeyredemedim sonra bakayım bu abdullaya
Aboooo mesele büyükmüş
Geçmiş olsun dutluğa.
Valla iyi oldu eve az temiz hava girdiOlsun evin temizlenmiştir değer
Dur şu kv nin izlerini kaldırayım bir bakayımSeyredince anlayacaksın niye öyle bir isim verdiklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?