Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego bigün çiçeklerinin resmini atsana şu 30 çiçeği merak ettim Bize hergün biriyle günaydın dersin ve isimlerini de yazabilirsin
Aynı türden olanlar çok fideledim. Hepsi ayrı yerde çekmem zor olur

Günaydın kızlar.
Soguk havaydı kardı derken çok şükür İstanbul’dan Ankara’ya taşındık
Kolileri açtım hemen nerede ne varsa koydum.

Bana acil yerleşme tavsiyesi verin lütfen
Eğer kutuları ketegorilerine göre yaptıysan günlük birer odanıyı yerleştir
En sevmediğim o boş kolileri oraya buraya atmadan açıp büyük bir kolinin içine toplayıp dönüşüm için yolla

Günaydın canlarım kalktım yatakları topladım kahvaltı hazırladım yedik, mutfağı topladım bulaşıkları yerleştirdim. Bu enerjik halimi kv ve kp bin bende olmasına borçluyum tabiki

Onları tv karşısına oturtup arkadaşıma gidicem birazdan, geçen haftadan planladığımız bir şey olduğu için iptal edemedim. Kaynanacağzım da anlayışla karşıladı.

Şimdi bir duş alıp, nohut ıslayacam. Sonra da kaçacam hihi. Hava güneşli ama karlar duruyor. Umarım araba yerinden çıkar

Eğer kutuları ketegorilerine göre yaptıysan günlük birer odanıyı yerleştir
En sevmediğim o boş kolileri oraya buraya atmadan açıp büyük bir kolinin içine toplayıp dönüşüm için yolla
Kimisi karışık oldu kimisi direkt odaya göre koliledik canım. Tek tük koli kaldı bugün de onları açayım.
Şansımıza karşı komşu da taşınıyormuş bütün kolileri ona verdik, çıktıkça kapıya bırakıyoruz
Hadi ben gittim o zaman
BereliPenguen
Bonus
Efser

Saat 1 gibi gelirim.

Yetişen gelsin peşimden uçuyorum
Geldimmm

Hayırlı olsun yeni evin. Ankaranın neresine gittiniz? İstanbul memleketim, Ankara okuduğum yer. Ama iyi bir karar vermişsiniz günümüz şartlarında

Çok iyi olmuş ben kapının önünde birikmesini sevmiyorum hepsi açıp büyük kolilere koyup eşimle sitenin girişinmde kağırt toplayıcıları için koyulan yerler vardı her indiğinde oraya götürüyordu
Kv nin bir hafta kapının önünde kalmıştı üst üste baya sinir bozucuydu
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…