Aynı türden olanlar çok fideledim. Hepsi ayrı yerde çekmem zor olurNego bigün çiçeklerinin resmini atsana şu 30 çiçeği merak ettim Bize hergün biriyle günaydın dersin ve isimlerini de yazabilirsin
Çık hadi çıkGünaydın arkadaşlar. Bugün evdeyim çılgın bir temizlik yapacağım, tabi yataktam çıkabilirsem
Bugün fırın ve baharatlik cekmecemi temizlemek lazım.
Birisi hadi maratona dese de ben de üzerimdeki ölü toprağını atıp hemen işlerimi yapsam
Benimkiler yeni yeni hortluyolarBugün fırın ve baharatlik cekmecemi temizlemek lazım.
Birisi hadi maratona dese de ben de üzerimdeki ölü toprağını atıp hemen işlerimi yapsam
Hiç analarına çekmemişlerDaha yatıyorlar piiiiii
Ödevlere oturdular bileHiç analarına çekmemişler
Tatillin anasını ağlatıyorlarÖdevlere oturdular bile
Hadi birlikte gidelimBugün fırın ve baharatlik cekmecemi temizlemek lazım.
Geçmiş olsunO kadar hasta uyandım kison gücümle çocuğa kahvaltı hazırladım tekrar devrildim biraz uyumaya çalışacağım
Eğer kutuları ketegorilerine göre yaptıysan günlük birer odanıyı yerleştirGünaydın kızlar.
Soguk havaydı kardı derken çok şükür İstanbul’dan Ankara’ya taşındık
Kolileri açtım hemen nerede ne varsa koydum.
Bana acil yerleşme tavsiyesi verin lütfen
Kimisi karışık oldu kimisi direkt odaya göre koliledik canım. Tek tük koli kaldı bugün de onları açayım.Eğer kutuları ketegorilerine göre yaptıysan günlük birer odanıyı yerleştir
En sevmediğim o boş kolileri oraya buraya atmadan açıp büyük bir kolinin içine toplayıp dönüşüm için yolla
GeldimmmHadi ben gittim o zaman
BereliPenguen
Bonus
Efser
Saat 1 gibi gelirim.
Yetişen gelsin peşimden uçuyorum
Hayırlı olsun yeni evin. Ankaranın neresine gittiniz? İstanbul memleketim, Ankara okuduğum yer. Ama iyi bir karar vermişsiniz günümüz şartlarındaKimisi karışık oldu kimisi direkt odaya göre koliledik canım. Tek tük koli kaldı bugün de onları açayım.
Şansımıza karşı komşu da taşınıyormuş bütün kolileri ona verdik, çıktıkça kapıya bırakıyoruz
Geldimmm
Teşekkür ederim arkadaşım,Geçmiş olsun
Çok iyi olmuşKimisi karışık oldu kimisi direkt odaya göre koliledik canım. Tek tük koli kaldı bugün de onları açayım.
Şansımıza karşı komşu da taşınıyormuş bütün kolileri ona verdik, çıktıkça kapıya bırakıyoruz
Geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?