İyi eğlencelerGünaydın canlarım kalktım yatakları topladım kahvaltı hazırladım yedik, mutfağı topladım bulaşıkları yerleştirdim. Bu enerjik halimi kv ve kp bin bende olmasına borçluyum tabiki
Onları tv karşısına oturtup arkadaşıma gidicem birazdan, geçen haftadan planladığımız bir şey olduğu için iptal edemedim. Kaynanacağzım da anlayışla karşıladı.
Şimdi bir duş alıp, nohut ıslayacam. Sonra da kaçacam hihi. Hava güneşli ama karlar duruyor. Umarım araba yerinden çıkar
Benimkiler kahvatı yapıyorlar çayımı içip kalkıyorumHadi ben gittim o zaman
@BereliPenguen
@Bonus
Efser
Saat 1 gibi gelirim.
Yetişen gelsin peşimden uçuyorum
Günaydın ödev kolaymış neyse ki27 ocak ödevi
Bornozları,banyo havlularını yıkamak.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
T Tamam
Ben senin kalbinin en derinliklerine çöreklenmiş bir çiçek buketiyim bonbonummmmmNerdesin lan sen ben sürekli özlemek zorundamıyım seni
Negoooooo yıldırdı nego artık gözüm kanadığından görmüyorumİşgence ye bir şey dememişsin
Oda oda yap canımGünaydın kızlar.
Soguk havaydı kardı derken çok şükür İstanbul’dan Ankara’ya taşındık
Kolileri açtım hemen nerede ne varsa koydum.
Bana acil yerleşme tavsiyesi verin lütfen
Birazda benimkiler ağlatsa uyusalar falanTatillin anasını ağlatıyorlar
Geçmiş olsunO kadar hasta uyandım kison gücümle çocuğa kahvaltı hazırladım tekrar devrildim biraz uyumaya çalışacağım
Tam olarak öyleyimO kadar çok iş yapasım aynı zamanda yapmayasım var ki
Bende de öyle ama eşim istemedi cuma akşamı baslicam haftalık temzligeO kadar çok iş yapasım aynı zamanda yapmayasım var ki
Geçmiş olsun canım benimİyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Geçmiş olsun cnm havalar soğuk herkes hasta nerdeyseİyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Geçmiş olsun canım benim
Çok sağolun canlar inşallah toparlanır bi kahve içip kendime gelmek istiyorum çok keyifsiz bu saat olmuş kızıma daha yeni kahvaltı verebildimGeçmiş olsun cnm havalar soğuk herkes hasta nerdeyse
Ne yaman çelişki iyi bilirimO kadar çok iş yapasım aynı zamanda yapmayasım var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?