Geçmiş olsun miniğe canımİyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Çok geçmiş olsun canımMerhaba. Birkaç gündür giremedim. Eşim hastaydı. Bana da bulaştı. Dün bayağı kötü oldum. Bütün belirtileri gösteriyoruz covide dair. Bugün çok çok daha iyiyim ama evde küçük bebek olunca çok tedirgin oluyorum. Eşim maskeyle dolaşıyordu, dünden beri ben de maskeliyim. Umarım kızıma da bulaşmaz. Bir süre buralarda olamayacak gibiyim nego.Nego
Bu Ne sevgi ahhhhhBen senin kalbinin en derinliklerine çöreklenmiş bir çiçek buketiyim bonbonummmmm
Çok sağol canımGeçmiş olsun miniğe canım
Çok geçmiş olsun canım
Bir sürü katlanacak ütüleme ek çamaşır var ödev tam benlik27 ocak ödevi
Bornozları,banyo havlularını yıkamak.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Eva
@zeynebzeyneb
@Black Light
Geçmiş olsun süpürgeİyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Çok geçmiş olsun miniğeİyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Geçmiş olsun süpürge
Çok sağolun kızlar Allah razı olsunÇok geçmiş olsun miniğe
İnşallah çabuk geçer canim
Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım.İyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin.Bebişe bulaşmadan atlatırsınız inş.Merhaba. Birkaç gündür giremedim. Eşim hastaydı. Bana da bulaştı. Dün bayağı kötü oldum. Bütün belirtileri gösteriyoruz covide dair. Bugün çok çok daha iyiyim ama evde küçük bebek olunca çok tedirgin oluyorum. Eşim maskeyle dolaşıyordu, dünden beri ben de maskeliyim. Umarım kızıma da bulaşmaz. Bir süre buralarda olamayacak gibiyim nego.Nego
Selammm27 ocak ödevi
Bornozları,banyo havlularını yıkamak.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
A R Y A
Eva
@zeynebzeyneb
@Black Light
Seviyorummm uleyyyynBu Ne sevgi ahhhhhbu ne ızdırap
Nego hem öğle hem akşam zor değil mi yav ben bu yasa geldim hep 2 ö gün yedimKalkıyorum mecburen. Öğlen ve akşam yemeklerini yapmam lazım. Evide süpüreyim tamam yeter. Toplamıştım zaten sabah.
Nereye gidiyon minik kuşumSelammm
Benim ödev yine valiz hazırlama
Kim hasta zupurge canÇok sağolun canlar inşallah toparlanır bi kahve içip kendime gelmek istiyorum çok keyifsiz bu saat olmuş kızıma daha yeni kahvaltı verebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?