Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendi kafana sıktın, benim suçum yok
Beniö Bi sele katlanacak var ama şimdi işteyim akşam gidince İnşaAllah kesin katlıyacağım.
Kolay gelsin şimdiden
Canım elini çekmeyeceksin hanii hep yazıyorum ya, aldığınızı geri yerine koyun. Evler bu yüzden dağılıyor. Dışardan geliniyor kıyafetler hoop yatağın üstüne atılıyor, halbuki alın kirli sepetine atılacağı atın asılacağı asın, beş dakika sürmez.
Yemek yapılıyor dolaptan alınanlar tezgah üstünde bırakılıyor, kullan koy hemen.
Çamaşırı telden toplarken katlayarak toplarsan hem kırışmaz hem de katlanacak çamaşır var oyy denmez

Bu defa katlanacak çamaşırim yokama yıkanıp utulenecek var
Sabah kalkıp yatakları düzelttim küçük tuvaleti yıkadım (sabah sabah derdim neyse) şimdi kahvaltı yaptım ve maraton başlıyor
Hadi kolay gelsin
Bonus negohatun a sürpriz yapacam çamaşırları katliycam deyince gaza gelip katlamistim.ilk kez bir ödevi önceden yaptım
En sevdiğim öğrenci modeli
3 makine çamaşır balkonda beni bekliyordu. Ödev var diye yaparım.
Benim de katlanacak çamaşırım var, iyi denk geldi.
Meğer herkes bu ödevi bekliyormuş
Katlanacak çamaşır yok ama boşaltılacak bulaşık makinesi var sayılır mı Neyse kalkıp çamaşır makinesini açayım sonrada bulaşık makinesini boşaltayım
Tabi ki olur
Oh be ihtiyacım olan ödev iki makina çamaşır katlanacak .
Hadi kolay gelsin
Eve gidince çamaşır katlanacak, ütü yapılacak
Kolay gelsin
Ohoo onda ne varki
Yapta görelim

Tam oglani uyutup işlere girişcektim ki kv ye misafir geldi. Daha doğrusu benm bebeğimi görmeye gelmisler. Kv ye cıkmıslar evde yokmus gideceklerdi .ben de eve davet ettim oturma odasını süpürüp silmiştim Allahtan. Biraz sohbet fln edip gittiler.yemk yedim oturdum kaldım galiba akşam halledicem işleri bugunn

Nego tatlım seni gördüm yine aklıma bikaç iş geldi ben gidip yapayım akşam rapor ederim
Adamın aklını alırım böyle
Ödev tamam başkanım
Eline sağlık canım
Belirsizlik içerisindeyim Negom en sevmediğim şey de bu zaten, bi belli olsaydı gidip geliyorum hala... Sen nasıl oldun iyileştin mi ❤
Hayırlısı artık canım, bazen de beklemek gerekiyor güzel şeyler için.
Çok şükür iyiyim artık
Bak odan temiz olduğu için misafir davet edebildin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…