Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doğum günüsü kutlu olsun

Demek sana da bulaştı kolay geçer inşallah
Teşekkür ederim. Bu zamana kadar çok iyi gelmiştik ama bulaştı galiba. Şu an çok iyi hissediyorum hasta değilmişim gibi. Testte yaptırmadım ama değil miyim ki diye de düşündüm. Eşim belirtileri yaşıyor, tat koku yok onda.

Doğum günü kutlu olsun kuzunun bahtı açık olsun Allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah

Hayırlı olsun yeni evin. Ankaranın neresine gittiniz? İstanbul memleketim, Ankara okuduğum yer. Ama iyi bir karar vermişsiniz günümüz şartlarında
Sağol canım
Eryamana taşındık. Çok sakin buralar. Yani gerçekten insanlar Güler yüzlü, çok klişe olacak ama İstanbul’dan sonra çok garip geldi
İş imkanı çıkınca atladık geldik canım, inşallah hayırlısı olur bizim için.
Ay bir hafta ne ben iki tane üst üste birikince darlanıyorum. Az buz yer de kaplamıyorlar. Sizin orası da çok güzelmiş ama canım kağıt toplayanlar için ayrı yer olması
Oda oda yap canım
Öyle yaptım canım, odalar bitti çok şükür bugün.
İyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Minnağın doğum günü kutlu olsun canım

Bugün her odayı bitirdim tamamen.
Yerleri sildim süpürdüm halıları serdim.
Bütün nevresim ve kıyafetleri tek odada topladım, yazlık kışlık ve verilecekleri ayırdım.
uc posta çamaşır yıkadım sadece perdeler kaldı yıkanacak,
dolapları sildim, nevresimleri yerleştirdim, bir tek kıyafetler kaldı yerleşecek
akşam üzeri nüfus müdürlüğüne ikametgah işlerini halletmeye gittik, gitmişken de eve ve oğlana bir şeyler aldık. Taşınırken bütün dolabı bir ablaya verdim bozulur diye, evde hiçbir şey yoktu.

Sağol bereli sana da hayırlı olsun yeni evin

Bugün ne yaptım
Havluları makineye atım
Bulaşık makinesini boşaltım
Kahvaltıyı hazılardım
Toplayıp bulaşıkları yıkadım
Komşu ya kayfe indim mola verdim
Çamaşırı serdim
Tekrar makineye bornozları makineye attım
Kuruyan çamaşırları katladım
Çoçuklara yemek hazırladım
Bornozları serdim
Tekrar çamaşır makineye attım
Birazdan onu serip mutfağı toplayıp çay faslı başlıyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…