Demek sana da bulaştı kolay geçer inşallahEfser çok teşekkür ederim.
Doğum günüsü kutlu olsunBen naptım dinlendim ilaç aldım biraz iyi hissettim pek bir iş yapmadım ama evim toplu.
Şifonyerin üstüne herkes bir çöp koymuş topladım düzelttim ben yattım ya şey götürsün zaten
2 dolu sepet çamaşır katladım.
Kahvaltı çay bulaşığını tepsi falan elde yıkadım
Yemek yaptım
Evin yarısını ben yarısını oğlan süpürdü uflaya tuflaya koltuğu falan çektik
Büyük halıyı fırçaladım haldır huldur
Küçük kızımın doğum günü misafir çağırmak istiyodu ama ben hastayım diye erteledik.
Ufak tefek bişeyler almış babası balon şişirdik onlarla küçük bi kutlama yapıcaz işte
Teşekkür ederim. Bu zamana kadar çok iyi gelmiştik ama bulaştı galiba. Şu an çok iyi hissediyorum hasta değilmişim gibi. Testte yaptırmadım ama değil miyim ki diye de düşündüm. Eşim belirtileri yaşıyor, tat koku yok onda.Demek sana da bulaştı kolay geçer inşallah
Tat koku yoksa kesin diyimTeşekkür ederim. Bu zamana kadar çok iyi gelmiştik ama bulaştı galiba. Şu an çok iyi hissediyorum hasta değilmişim gibi. Testte yaptırmadım ama değil miyim ki diye de düşündüm. Eşim belirtileri yaşıyor, tat koku yok onda.
Bilmiyorum ki canım yerimden kalkasım gelmedi
Doğum günü kutlu olsun kuzunun bahtı açık olsun Allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllahBen naptım dinlendim ilaç aldım biraz iyi hissettim pek bir iş yapmadım ama evim toplu.
Şifonyerin üstüne herkes bir çöp koymuş topladım düzelttim ben yattım ya şey götürsün zaten
Yemek yaptım
Küçük kızımın doğum günü misafir çağırmak istiyodu ama ben hastayım diye erteledik.
Ufak tefek bişeyler almış babası balon şişirdik onlarla küçük bi kutlama yapıcaz işte
Doğum günü kutlu olsun kuzunun bahtı açık olsun Allahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah
Doğum günüsü kutlu olsun
Sağol canımHayırlı olsun yeni evin. Ankaranın neresine gittiniz? İstanbul memleketim, Ankara okuduğum yer. Ama iyi bir karar vermişsiniz günümüz şartlarında
Ay bir hafta neÇok iyi olmuşben kapının önünde birikmesini sevmiyorum hepsi açıp büyük kolilere koyup eşimle sitenin girişinmde kağırt toplayıcıları için koyulan yerler vardı her indiğinde oraya götürüyordu
Kv nin bir hafta kapının önünde kalmıştı üst üste baya sinir bozucuydu
Kolay gelsin
Öyle yaptım canım, odalar bitti çok şükür bugün.Oda oda yap canım
Çok geçmiş olsun canımİyi öğlenler kızlar geceden benim küçük keyifsiz ateşli doktora gittik antibiyotik verdi gribal enfeksiyon geçiyor dedi
Çok geçmiş olsun arkadaşımMerhaba. Birkaç gündür giremedim. Eşim hastaydı. Bana da bulaştı. Dün bayağı kötü oldum. Bütün belirtileri gösteriyoruz covide dair. Bugün çok çok daha iyiyim ama evde küçük bebek olunca çok tedirgin oluyorum. Eşim maskeyle dolaşıyordu, dünden beri ben de maskeliyim. Umarım kızıma da bulaşmaz. Bir süre buralarda olamayacak gibiyim nego.Nego
Minnağın doğum günü kutlu olsun canımBen naptım dinlendim ilaç aldım biraz iyi hissettim pek bir iş yapmadım ama evim toplu.
Yemek yaptım
Teşekkür ederim canım benim
Evet canım maalesefU UcanSupurge bebek mi hasta canım geçmiş olsun
Allah razı olsun canım
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sana da geçmiş olsun canım Allah şifa versinTeşekkür ederim canım benim
şimdi nasıl olduEvet canım maalesefsağolasın senin de minnoşun Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yaşları olsun inşallah
Allah razı olsun canım
Çok sağol canım
Çok huysuz canım calpolün etkisi geçince tekrar ateşleniyorşimdi nasıl oldu
Sağol bereli sana da hayırlı olsun yeni evinSağol canım
Eryamana taşındık. Çok sakin buralar. Yani gerçekten insanlar Güler yüzlü, çok klişe olacak ama İstanbul’dan sonra çok garip geldi
İş imkanı çıkınca atladık geldik canım, inşallah hayırlısı olur bizim için.
Ay bir hafta neben iki tane üst üste birikince darlanıyorum. Az buz yer de kaplamıyorlar. Sizin orası da çok güzelmiş ama canım kağıt toplayanlar için ayrı yer olması
Öyle yaptım canım, odalar bitti çok şükür bugün.
Çok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun arkadaşım
Minnağın doğum günü kutlu olsun canım
İlk günden sonra inşallah yarın biraz rahatlarÇok huysuz canım calpolün etkisi geçince tekrar ateşleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?