- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Amin amin Rabbim dermansız dert vermesin tüm yavrulara şifa versin inşallah içinde de benim kuzumaAh kuzum kıyamam yaAllahım Şafi ismiyle acil şifa versin inşAllah
Yalnız ağzına sağlık ne güzel saydırmış öyle misssSaydırmış ve ban yemişsin
Sen yolcusun dimiYalnız ağzına sağlık ne güzel saydırmış öyle misss
Evet canım:)Sen yolcusun dimi
Allah kabul etsin canımNamaz kılamıyodum bi süredir ezanla uyandım kıldım ne güzel oldu ❤
Gelsin yiğidim aslanımın alnından bir de ben öpeceğimSaydırmış ve ban yemişsin
Toparlanmana sevindim canım kendini çok yorup halsiz düşme yineGünaydın herkeşlere
Bugün evdeyim biraz sil süpür yapmaya çalışacağım günlerdir annemdeyim dün de hastaydım ev uçuyor
Teşekkür ederim canımToparlanmana sevindim canım kendini çok yorup halsiz düşme yine
2 ay lohusa depresyonu yaşadım, öyle zorlandım ki anlatamam. Bana yardım edecek diye yolunu gözlediğim annem ağzıma etti gitti. Ha bide evimin de içine etti.
Taktığınız çeyrekte sizde defolup gidin insanların hayatından. Lânet olsun sizin gibi ınsanlara derdim de demiyorum günaha girmeye değmezsiniz.
Allahın gerizekalıları cümbür cemaat kadının başına çöreklenmişler birde hizmet bekliyorlar. Ulan o kadın içinde ne yaşıyor sessiz bir feryadi var mı yüreğinde siz biliyor musunuz dingiller.
Rabbim senden tek isteğim böyle insanları yanımdan yöremden uzak tut.
Allah seni davul etmeye dom dom he miAblacım alın bakın buişinize yarar diye umuyorum. Arada kullanın. Insanlara yaşattığınızı da yaşamadan ölmeyin inşallah.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Herkes bir buket alsın hadi
Eki Görüntüle 2996586
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
A R Y A
Eva
Z zeynebzeyneb
T Tamam
O senin zarafetin samdanımsugünaydın bebegimsune kadar zarifsin❤
herkese hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?