Şükür canım en azından ateşlenmedi bugün huusuzluğu huzursuzluğu devam Sen nasılsın? Yine uyumamışsınU UcanSupurge bebik nasıl oldu?
Ne güzel bağladık düğümledikKeşke bu kadar aklımız fikrimiz temizlikte olmasa ya
Ne bilim noldu böyle erkende uyandım gündüz uyumadım ama kaçtıŞükür canım en azından ateşlenmedi bugün huusuzluğu huzursuzluğu devam Sen nasılsın? Yine uyumamışsın
Bacım yine nöbettesinNe güzel bağladık düğümledik
Asılda bizim niyetimiz temiz
Beşiğin uçundan tutalım sende dinlenŞükür canım en azından ateşlenmedi bugün huusuzluğu huzursuzluğu devam Sen nasılsın? Yine uyumamışsın
Aynı apartmanda olaydık en hayırlı komşum olurdunNe bilim noldu böyle erkende uyandım gündüz uyumadım ama kaçtı
Sabah ekibine çok güzel şeyler hazıladık çok şuh içinde yazdıkBacım yine nöbettesin
CansınBeşiğin uçundan tutalım sende dinlen
Yetişemedim okumaya bir Nietzsche var calcinin topiğinde ortak okuma onu bitirmeye uğraşıyorum bakamadım bi geldim dünya sayfa birikmişSabah ekibine çok güzel şeyler hazıladık çok şuh içinde yazdık
Valla öyle olurdum birtek ben anlarım sizin halinizden aynı abartmanda kızın arkadaşı var arada bize geliyor kardeşi arkasından ağlamış o da gelmiş
O tatlı esintinden bana yolla
Allah razı olsun hafta sonu eşim evde oluyor ya iyi kötü bakıp iş yaptığımda bile öyle iyi geliyor kiValla öyle olurdum birtek ben anlarım sizin halinizden aynı abartmanda kızın arkadaşı var arada bize geliyor kardeşi arkasından ağlamış o da gelmiş
Kız ev kreşe döndü dedikarınlarını doyurdum evlerine yolladım kadın sabah telefon açmış teşekkür ediyor zahmet verdik diye
Ben çoçuktan çok kadını düşünüyorum olsun sende biraz kafa dinle dedim
Sabah gelenlere daha fazla işgence olmasın dedimYattınız zaar ben de uyuyayım bebe hortlamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?