Ben geldiiiiiiiiim canlar1 gün ban yiyerek gazi oldum ahahahhaha
Madalyanın taktim edeyimBen geldiiiiiiiiim canlar1 gün ban yiyerek gazi oldum ahahahhaha
Yarabbi al beniiiiiiSabah gelenlere daha fazla işgence olmasın dedim
Böylede erken kalkarız işte
Hepsini okudum ciğerimin köşesi dışardan takipteydimÇıkmadan etiket yaptım yoktun gurban hoşgeldin
Gece osura osura yatiyon bizin de evde victor hugo sefilleri baştan yazıyorBöylede erken kalkarız işte
Oy kıyamısu o ziyarecilerim içinde sende vardınHepsini okudum ciğerimin köşesi dışardan takipteydimyazdın ya jes okuyon mu diye okuyordummmmm
Oda götünü yaya yaya keyif atıyordurEfser ben doğrulmadım henüz yataktayım sen?
Çekilin lan kenara allahın faydasizlari dedimOy kıyamısu o ziyarecilerim içinde sende vardındirsek attıp yer acaydın kendine
Hiçte yatmadımGece osura osura yatiyon bizin de evde victor hugo sefilleri baştan yazıyor
Niye yatmadın gündüz uyuycan yine gelsin yeni düzenHiçte yatmadım
Gelen ziyareçilere ikramda bulunduk
Bende herif çorbacıya gidek diyorEfser ben doğrulmadım henüz yataktayım sen?
Saatim gelince uyanıyorumNiye yatmadın gündüz uyuycan yine gelsin yeni düzen
Bende herif çorbacıya gidek diyor
Dalaydın çekin kem gözlerinizi üzerimizden diyeydinÇekilin lan kenara allahın faydasizlari dedim
Allaha çok şükür öyle davalarımız yokSakatlı bir takım sıvılar mı ayy
Yarabbi bana da bugünleri göster evlat büyümüş okul okuyor işte tatile filan geliyor ben yolunu gözlüyorum filan hey maşallahhh beSaatim gelince uyanıyorum
Yok yatamadan yarın kız gelecek sarma filan yapacağım
Efo gün içinde yalnızken çişe bebeyle gittim bir defa sus bak vururum seniJES bak görüyon büyüncede dilediğin gibi yatamıyorsun
Düştük birkere süle viktor amcaya bu kısır dögüyü acılı acılı yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?