Dün kütüphaneye gittim orda gördüm sefiller tuğla gibiydi beyyyle çift çiftJES bak görüyon büyüncede dilediğin gibi yatamıyorsun
Düştük birkere süle viktor amcaya bu kısır dögüyü acılı acılı yazsın
Anca tuğla anlatır zaten ahvalimiziDün kütüphaneye gittim orda gördüm sefiller tuğla gibiydi beyyyle çift çift
Ya rabbi benimkine de kazmalıktan kurtulup ful çalışmayı bir üniverste kazanmayı nasip etYarabbi bana da bugünleri göster evlat büyümüş okul okuyor işte tatile filan geliyor ben yolunu gözlüyorum filan hey maşallahhh be
Gelir gelirYarabbi bana da bugünleri göster evlat büyümüş okul okuyor işte tatile filan geliyor ben yolunu gözlüyorum filan hey maşallahhh be
Abimim vardı biliyorumDün kütüphaneye gittim orda gördüm sefiller tuğla gibiydi beyyyle çift çift
Gelir gelirunutursun bile sen ne ara büyüdün dersin
Sen benim gafamı göbüşüne yasladığım bir minnoş hala inanamıyorum koca oğlun olduğunaYa rabbi benimkine de kazmalıktan kurtulup ful çalışmayı bir üniverste kazanmayı nasip et
Büyük kızı yürütece koyup banyo yaptığımı bilirimEfo gün içinde yalnızken çişe bebeyle gittim bir defa sus bak vururum seni
Allahımmmmmm sen duy duamıOğluma bakıp geçen zamana içleniyorum bazen küçükken saçsız kafalı bir bebekti şimdi sakal traşı olan kocaman bir şey oldu
Büyük kızı yürütece koyup banyo yaptığımı bilirim
Efo gün içinde yalnızken çişe bebeyle gittim bir defa sus bak vururum seni
Eski mahalle okul yoluydu çoçukların arkasından bakıp kucağımdaki bebeye sen ne vakkit gidecende bende senin arkadan bakacağım derdimOğluma bakıp geçen zamana içleniyorum bazen küçükken saçsız kafalı bir bebekti şimdi sakal traşı olan kocaman bir şey oldu
Ben götüm terlese bile akşamı bekliyorumBaşka türlü banyo yapma lüküslerinde vardı demek
Bonbon la gittik dediysek çocuk kucakta oturmadık da taşınabilir beşikle kapıyı açıp arasına koydum yüzümü görsün diyeNiye onunla gittin pusette kapıda dursun konuş seslen önünde her zaman vermediğin bir oyuncak falan olsun ki dikkkatini çeksin zaten odaklandığı 1 dk içinde işeyip çıkarsın heralde
Bizde doğdu sana yolladım haberin yokKız güneşe yarım saat kalmış ya uçuyorum hemen
O havayı bi kere soludu mu daha bırakamıyolar şimdiden alıştırmamaya çalış senBonbon la gittik dediysek çocuk kucakta oturmadık da taşınabilir beşikle kapıyı açıp arasına koydum yüzümü görsün diye
Bizde doğdu sana yolladım haberin yok
Tamam üstadımmmmO havayı bi kere soludu mu daha bırakamıyolar şimdiden alıştırmamaya çalış sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?