Kavanoza koyuyolar bizimkilerBen de seviyorum ilk iş komşularımdan yapılışını öğrenmiştimyazın aşotu (kişniş) stokluyorum
Öyle misafir gibi uzaktan çocuk sevmekle olmazzzsen de kendimi gördüm berelihelal olsun
Soğuk mu yiyorsun acaba sağdan sağdan bonusBen hamdolsun iyiyim
Sağ kolum bu ara ağrıyo dirseğimden teli çok tutuyorum kötü etkiliyo şimdi makineyi boşaltırken bardak koydukça omuzdan aşağı sızladı sol tarafla boşalttım.
Temizliğe niyet ettik ya helbet bir şey çıkacaktı
Ben hamdolsun iyiyim
Sağ kolum bu ara ağrıyo dirseğimden teli çok tutuyorum kötü etkiliyo şimdi makineyi boşaltırken bardak koydukça omuzdan aşağı sızladı sol tarafla boşalttım.
Temizliğe niyet ettik ya helbet bir şey çıkacaktı
Öyle misafir gibi uzaktan çocuk sevmekle olmazzz
Bilmem balkon kapısı sağda amaSoğuk mu yiyorsun acaba sağdan sağdan bonus
aman bırak kendini yorup kolunu zedeleme. temizlik nasılsa yapılır bonus ya. geçmiş olsun
bebeler yapmaz mi
İyiym ya bi burun tıkanıklığı kaldı.M Musluk Suyu sen nasıl oldun?
Ben de annemdeydim. Sabah uyanıp evime döndüm. Daha yeni kahvaltı hazırladık, yapacağız. Millet öğlen yemeği yiyecekgün burada erken başlıyor ahey ahey ahey
Bu benen sevdiğim kocaya kitlenen is
Büyükten yardım alıcam zaten zorla diğerleri odalarını toplayınca en güzel iyilik oluyor bana.
Ben de annemdeydim. Sabah uyanıp evime döndüm. Daha yeni kahvaltı hazırladık, yapacağız. Millet öğlen yemeği yiyecek
Girçiktin mievet biz birazdan öğle yemeği yicez teyocum
Bi sütlü kahve içtim daha yapmadım ben teyom afiyet olsun size deBen de annemdeydim. Sabah uyanıp evime döndüm. Daha yeni kahvaltı hazırladık, yapacağız. Millet öğlen yemeği yiyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?