- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hoş geldin Sefa geldinBen geldiiiiiiiiim canlar1 gün ban yiyerek gazi oldum ahahahhaha
Sabahında hatrı vardır dedikGünaydınbenle yatıp benden önce kalkmışlar bile
Çorba demişken yarışma açılmış yöresel çorbalar katılak mı?Efser Çorba noldu?
Çorba demişken yarışma açılmış yöresel çorbalar katılak mı?
Erzurum’un meşhuru hatta tek çorbası ayran çorbasıYaparsam yerim ya sanmıyorum o yarışmaya katılabilceğimi
Bayılıyorum o otlu çorbayaErzurum’un meşhuru hatta tek çorbası ayran çorbasıaşoti yapam mi?
Ben de seviyorum ilk iş komşularımdan yapılışını öğrenmiştimBayılıyorum o otlu çorbaya
Bonbon la gittik dediysek çocuk kucakta oturmadık da taşınabilir beşikle kapıyı açıp arasına koydum yüzümü görsün diye
Günaydın kızlaruyanmışlar da çorbaya geçmişler
Günaydın kızlar
Sabah oğlanın kahvaltısını hazırladım eşime kitledim.
Kahvemi aldım konuşmaları okuyom
Dakika tutmayibhic denememistim öyle yapayım o zamanOy küçükler tabi Allah kolaylık versin.
O kendinle kalma vakitlerini es geçmeyin günün yorgunluğunu alıyor annenin üstünden.
Ev çok dağılmasın diye aşırı oyuncak yığını olmamalı. Çok dağılmış bir evi toplamaktansa sürekli elimiz üstünde olunca daha az yoruluyoruz.
Ben çamaşır katlamayı ve asmayı çok severim mesela ters olanlar varsa asarken düzelttiğim için katlarken daha çabuk oluyor. Açarım müzik en fazla 3 şarkıda biter çamaşır.
Dk tutarak iş yapıyoruz bazen hem sandığımızdan kısa sürede bittiğini görüyoruz hem sıkılmadan yapıyoruz süreyi kullanmaya çalışırken.
Fırsatını bulduğum anda affetmemen sevdiğim kocaya kitlenen is
Fırsatını bulduğum anda affetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?