Bütün elemini kederini salmışsınBen geldiiiiiiiiim canlar1 gün ban yiyerek gazi oldum ahahahhaha
Aa orada bakmıştım:) Özelden yazabilir miyim size?Beylikdüzü kavaklı da oturuyorum cnm gayet güzel sakın yaşam vadisi yürüyüş yolu gibi güzel yer esim De Beylikdüzü belediyesinde çalışıyor imardan sorumlu başkan yardımcısı nin şoförü
Tabi kii deAa orada bakmıştım:) Özelden yazabilir miyim size?
İşGenceYarabbi al beniiiiii
O kadarda değil yaİşGence
Dün kütüphaneye gittim orda gördüm sefiller tuğla gibiydi beyyyle çift çift
Bende mama sandalyesineBüyük kızı yürütece koyup banyo yaptığımı bilirim
Eşin benim kafadanEski mahalle okul yoluydu çoçukların arkasından bakıp kucağımdaki bebeye sen ne vakkit gidecende bende senin arkadan bakacağım derdim
Eşim o gün yok bunların küçüklükleri tatlı büyünce acı kavun gibiler dedi
Hiç kızmıyoruz sadece gece gece ismin dikatimizi çektimiştiBu arada sayfanizi gizli gizli takip ediyorum arkadaşlar kızmayın bana
Aynısını ben yapıyorum yürütece koyup karşı sına kırmızı balık çizgifilm açıp o izlerken ben duş alıyorum yoksa durmuyor ben ufaklıkBende mama sandalyesine
Sabahında hatrı vardır dedik
Bir 10 sayfada şimdi yazmıyalımmı
Çoçuken çocuk diyorsun da büyünce öyle olmuyor herbiri ayrı horozEşin benim kafadanbebekken çok tatlılardı
Sonuna esimin adı ve soyadimizHiç kızmıyoruz sadece gece gece ismin dikatimizi çektimişti
Başından bakınca bir anlam yüklüyorsun ama sonuda bozulmuş gibi
Telefonu azalt tamamen ondanBen hamdolsun iyiyim
Sağ kolum bu ara ağrıyo dirseğimden teli çok tutuyorum kötü etkiliyo şimdi makineyi boşaltırken bardak koydukça omuzdan aşağı sızladı sol tarafla boşalttım.
Temizliğe niyet ettik ya helbet bir şey çıkacaktı
Sayfayı renklendirdik işte
Hoşgeldin canımSonuna esimin adı ve soyadimizben Kübra bu arada
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım
Gördüm gördümBaşka şeye aklımız erer mi bizim ahretlik allasen deli deli olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?