Aynı benim kafa bende elime bir şey alıp tartılıp kendine getiriyordumTartıların zihni sabit kalıyor. Ben öyle olunca elime 2 kiloluk sözlükle çıkıyorum, hafizası değişsinne demek giyinikle cıbıldak aynı gösteriyorum. Bu şahsıma yapılan ağır bir hakaret
Ben de hashasli çörek yaptim madem herkes dağıtmış kendini benim de katkim olsun dedim söylüyüm deBir durun be buda boğaz hangisine yetisiyim mubarekler
Çocukları çıkarıyorum bendeAynı benim kafa bende elime bir şey alıp tartılıp kendine getiriyordum
Bizim İstanbul’dan taşınmamızın en büyük sebeplerinden bu deprem korkusu oldu.Korkuyu düşündükçe işin içinden çıkamayız her anımız zehir olur.
Marmara depreminden kaçıp bingöle giden bi adam vardı. Bingöl depremine yakalanmıştı. Kaderin önüne geçemiycez bi yerde.
Tedbirsiz olmıycaz ama sürekli korku halinde de olmamalıyız.
Bizim İstanbul’dan taşınmamızın en büyük sebeplerinden bu deprem korkusu oldu.
Ama kader tabi belki burada daha kötü şeyler yaşayacağız belki daha iyi olacak. Allah bilir.
Amin inşallahAllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin güzel düşünelim afetinden korusun hepimizi
Tabii canım sayenizde geçmişi bitiremeden siteden çıkıyorum işim çıktığı içinSayfayı renklendirdik işteçivırfıtcı çarşısı gibi muamele görüyoruz hayret bir şey
Sen gelene kadar nerde kalmışdık diyelimTabii canım sayenizde geçmişi bitiremeden siteden çıkıyorum işim çıktığı için
Ben sarma saraken siz gün münmü yaptınız
Annene selam söyleÖglene kadar yattim annem ceza kesti
Evi dipli süpürüp sildim
Ayrintili toz aldim aynalari sildim
Buzdolabini doktum sildim yerlestirdim
Balkonlari temizledim
Kedilerin kum kabini temizledim
Wc banyo temizledim ayrintili
Yataklarin nevresimleri degistirdim
Odalarin halilarini degistirdim
Mutfak sandalyelerini sildim
Cok mutsuzum yatcaktim ben
AleykumselamAnnene selam söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?