Düzenli Evimiz & Hayatımız

Doğumdan sonra daha çok fark ettim bunu nego biliyor musun ? Ben evim dağınıkken mutsuz oluyormuşum meğer, evim temiz ferahsa da keyfim yerine geliyor
Aynı ben bununla ilgili bir yazı okumuştum kaydettim mi acaba bakayım

ankaraya tasinmaktaki en büyük kaygım burdaki koşturmacanin orda katmerlenecek olması
ama ben takmazdim mutfakta kalan tabaklar onları ilgilendirmez.
kötü örnek gibi olmayım ama bazen çay bardaklarini tatlı taşaklarını lavaboda bırakıp yatıyorum ben evde yatılı misafir varken. makine dolu oluyo ben yorgun. ertesi güne kadar bekledi diye arkamdan konuşacak insan istediği kadar konusabilir ben takmam açıkçası

arabanın bi dönüşmesini bekledim

Kendini germe biri gelecek dağınık olmamalıyım diye. Ben bunu kendime çok yaptım, yıpratıyor.
Yapalım inşallah.

Kendini germe biri gelecek dağınık olmamalıyım diye. Ben bunu kendime çok yaptım, yıpratıyor.
Yapalım inşallah.
Nego ben o an yorgunsam veya canım istemiyorsa zinhar yapamam bak ben keyfim yerinde dinlenmiş ve zamanımın olduğu bir an yapıyorum, hoş bebekle o da olmaz artık neyseki terazi burcunun titiz olanıyla yani senin erkek versiyonunla evlendim de adamın totosu rahat etmiyor ev dağılınca ahahaha
Ben de bi gaz veriyorum görsen beni tokatlarsin

Ben bunu yapamam işte,aynen kocandan bil halimi ömrü hayatımda toplasan 10 defa bulaşık kalmamıştır akşamdan
Gündüz zaten hemen toplarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…