Aynı benDoğumdan sonra daha çok fark ettim bunu nego biliyor musun ? Ben evim dağınıkken mutsuz oluyormuşum meğer, evim temiz ferahsa da keyfim yerine geliyor
Nego annem geldi ya hani ortalığın anasını ağlattı, ben o lohusa depresyonuna daha çok girdim İnan. Evi dip köşe temizleyip pakladık sonra bi kendime geldim içim ferahladıAynı benbununla ilgili bir yazı okumuştum kaydettim mi acaba bakayım
Bilmiyorum ben onda görmüştüm bi tekBir kaç üye var kullanan
Bak buldumNego annem geldi ya hani ortalığın anasını ağlattı, ben o lohusa depresyonuna daha çok girdim İnan. Evi dip köşe temizleyip pakladık sonra bi kendime geldim içim ferahladı
Şimdi odaya geçtim tabibanyoda mi
Kayınpeder geldi çaya, ondan yarım kaldı işler.
Tezgahta tek Tük tabaklar vardı ışık Hızıyla topladım
burada işten gelince totoyu yayıp yatmak yok anlaşılan negom lütfen odak noktası yapalım evin hep temiz olması lazım
Ay Allah inşallah hayırlısını versin, gönlümüzdekini size hayırlı kılsın canım benim
Cidden şaka gibi
ay bunu okuyunca aklıma şu video geldi niyeyse bonus
Bi an kirli yerlere böyle bakışlarına lazer attığını düşündüm
Kendini germe biri gelecek dağınık olmamalıyım diye. Ben bunu kendime çok yaptım, yıpratıyor.Kayınpeder geldi çaya, ondan yarım kaldı işler.
Tezgahta tek Tük tabaklar vardı ışık Hızıyla topladım
burada işten gelince totoyu yayıp yatmak yok anlaşılan negom lütfen odak noktası yapalım evin hep temiz olması lazım
Çok güzeldi o film. Senin dün izlediğini de ben izlemek istiyorum neydi adıFilm açtım stresim azmış gibi "127 saat" filmin adı. Sonra izlerim diye ertelediklerimden.
Nego ben o an yorgunsam veya canım istemiyorsa zinhar yapamam bakKendini germe biri gelecek dağınık olmamalıyım diye. Ben bunu kendime çok yaptım, yıpratıyor.
Yapalım inşallah.
Evet listemdeydi epeydir. Çocuklara da uygun.Çok güzeldi o film. Senin dün izlediğini de ben izlemek istiyorum neydi adı
Ben bunu yapamam işte,aynen kocandan bil halimiNego ben o an yorgunsam veya canım istemiyorsa zinhar yapamam bakben keyfim yerinde dinlenmiş ve zamanımın olduğu bir an yapıyorum, hoş bebekle o da olmaz artık neyseki terazi burcunun titiz olanıyla yani senin erkek versiyonunla evlendim de adamın totosu rahat etmiyor ev dağılınca ahahaha
Ben de bi gaz veriyorum görsen beni tokatlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?