- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Teşekkür ederim. Bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi. Halsizlik tamamen geçti sanki. Gece yatana kadar maskeyle durmak biraz zorlamaya başladı sadece.
Bonusum enişteyi al karşına de kiGeç kahvaltı bir miktar dövüşten sonra kafamı anca toparlıyorum.
Eşlerin evde kalması yasaklanmalı.
Canımı sıktığı için kurutucuyu açtım bende
Bonusum enişteyi al karşına de ki
Bak oglum millet beni görmeden seviyor kendine gel alırım ifadeni
Lüften gördün mutfağı kimseye söyleme
Hüseyin karaciğer on Instagram: "Kusura bakma 😂 #mahmudefendihazretleri #resulbölükbaşhocaefendi #cübbeliahmethoca #cübbeliahmethocaefendi #fatihkalenderhoca #salihtopçuhocaefendi #ömerdöngeloğlu #halilkonakcı #mustafaözşimşekler #mustafaözcangüneşd
51K likes, 505 comments - huseyinkaracigerhoca on January 18, 2022: "Kusura bakma 😂 #mahmudefendihazretleri #resulbölükbaşhocaefendi #cübbeliahmethoca #cübbeliahmethocaefendi #fatihkalenderhoca #salihtopçuhocaefendi #ömerdöngeloğlu #halilkonakcı #mustafaözşimşekler #mustafaözcangüneşdoğdu...www.instagram.com
Benimde canımı sıktı bugün geç gittiKarşıma geçmesin hiç
Ben göremedim neymiş oLüften gördün mutfağı kimseye söyleme
Kimse canımı sıkmasın herkes hakıkında çarşaf çarşaf bildiklerim şeyler var diyorBen göremedim neymiş o
Protein yemeye dikkat et güçsüz düşme iyice.Dün evi süpürmüştük o yüzden süpürmedim.Tek yapabildiğim yemek oldu.Verimsiz birgün oldu.Kuru fasulye pişiriyorum.Dolmalık biber doldurdum kabağı biraz kızartıp doldurdum ocağa koydum.Makarna da yapacağım yarına yemekle uğraşmak istemiyorum.Süt diyeti yapınca iyice halsiz oldum vücut ağrılarım arttı.
Protein yasak şuan onun yerine nohut ve fasulye yemeye çalışıyorum.Kuzu eti serbest ama bağırsakları dinlensin iyice dr.a gidince soracağım.Protein yemeye dikkat et güçsüz düşme iyice.
Süpürgeyi temizledimBulaşık makinesini boşalttım
Kızımın battaniyesini balkona astım havalansın
Bizim yatağı topladım
Damacanayı boşaltım çıkardım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Çay demledim kahvaltı hazırlıycam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?