- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Ah kıyamam yaSagolun kızlar. Birden ateşi 40 A vurdu çıglık çıglıga uyandı 5 te düştü uyuduk. Şimdi hafiften geliyor yine. Bugunde devam ederse doktora gideriz.
Ah yavrum ya dönüşümlü verdin mi ilaçları? Benim yiğenim eltimin oğlu böyle 40 tı domuz gribiydi hepsiYatakları topladım
Evi topladım
Mutfagı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
3 makine çamaşır yıkamıştım onları topladım katladım yerlerine koydum
Bi ara kız huysuzlandı uyuttum
Evi süpürdüm
Kız uyandı 40 a vurmuş yine ateşi saglık ocagına gittik. Bogaz kulakta bir işey yok 40 derece ateş yapacak kadar dedi. Antibiyotik verdi düşmezse acilen direk götür dedi doktor.
Hiçbirine üzülme bonus nazar çıkmıştırKendime çay koyarken demliğin kapağı oynadı düştü fincanıma fincanda halıya
Çok sevdiğim fincanıma mı üzüleyim halının lekesine mi bilmiyorum bi su yapıp halıyıda silicem. Resimdekinden bi tık daha koyu dem döküldü
Öyle veriyorum diger türlü 2 saate fırlıyor yine ateş.Ah yavrum ya dönüşümlü verdin mi ilaçları? Benim yiğenim eltimin oğlu böyle 40 tı domuz gribiydi hepsi
Parlatıcı yok mu dök hemen çıkarır. Uğraşma.Kendime çay koyarken demliğin kapağı oynadı düştü fincanıma fincanda halıya
Çok sevdiğim fincanıma mı üzüleyim halının lekesine mi bilmiyorum bi su yapıp halıyıda silicem. Resimdekinden bi tık daha koyu dem döküldü
Bulaşık makinesi çalıştırıldı.31 ocak ödevi
Evi dip köşe süpürmek.
Son bir yıldır kullanmadığımız bir veya bir kaç eşyayı elden çıkarmak. ( Ne olduğu size kalmış)
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
yorgun anneanne
@kaybolmak
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
A R Y A
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Geçmiş olsunYatakları topladım
Evi topladım
Evi süpürdüm
Kız uyandı 40 a vurmuş yine ateşi saglık ocagına gittik. Bogaz kulakta bir işey yok 40 derece ateş yapacak kadar dedi. Antibiyotik verdi düşmezse acilen direk götür dedi doktor.
BencedeHiçbirine üzülme bonus nazar çıkmıştır
Boş ver cana geleceğine mala gelsin üzülmeKendime çay koyarken demliğin kapağı oynadı düştü fincanıma fincanda halıya
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Başı ağrıyor mu?Yatakları topladım
Evi topladım
Evi süpürdüm
Öyle abla napim artıkBoş ver cana geleceğine mala gelsin üzülme
Yaptıklarına muhteşem ağrına değil1 dolu sepet çamaşır katladım
1makine çamaşır yıkandı astım
Evi dip köşe süpürdüm
Lavaboyu klozeti ovdum
Yemek yaptım (ıspanaklı börek ezogelin çorba)
Çamaşırı ayakta katladım. Oğlan uyanınca bi süre kucağımda yatmak istiyor ve o öyle kucağımdayken oturunca ağlıyor sonra da ıspanak yıkıyorum börek sarıyorum derken baya ayakta kaldım belime ağrı girdi.
Yok. Soruyorum her cvbı hayır. Bşr tek kulagım gıdıklanıyor dedi. Ama kulakta hiçbşt şey yokmuş. Sanırım kanda enfeksiyon var. Ya da domuz gribiBaşı ağrıyor mu?
Domuz gribinde şiddetli baş ağrısı oluyor. İnşallah önemli bir şey değildir. İdrar yolu enfeksiyonu olmasın?Yok. Soruyorum her cvbı hayır. Bşr tek kulagım gıdıklanıyor dedi. Ama kulakta hiçbşt şey yokmuş. Sanırım kanda enfeksiyon var. Ya da domuz gribi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?