- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
O da aklıma geldi ama rahat yapıyor çişiniDomuz gribinde şiddetli baş ağrısı oluyor. İnşallah önemli bir şey değildir. İdrar yolu enfeksiyonu olmasın?
Koku var mı ona bak bazen acı olmuyorO da aklıma geldi ama rahat yapıyor çişinisordum acımıyor dedi
Olacağı varmış olmuş üzülme canım senden kıymetli mi.Ben de bu ara çok şey kırıp döküyorum.Kendime çay koyarken demliğin kapağı oynadı düştü fincanıma fincanda halıya
Çok sevdiğim fincanıma mı üzüleyim halının lekesine mi bilmiyorum bi su yapıp halıyıda silicem. Resimdekinden bi tık daha koyu dem döküldü
Onu bilmiyordum bakıcam. Saol.Koku var mı ona bak bazen acı olmuyor
Benim oğlum böyleydi azıcık hastalansa ateş yapar hemen sabaha kadar nöbet tutar düşüremeyince acile giderdik bazende.Bi gün aynı bu şekilde sağlık ocağına götürdüm dr.öyle ateş yapacak kadar kötü değil demişti boğazı sonra çok şiddetlenmişti yine acile gitmiştik.Sağlık ocakları iğne serum yapıyorlar aslında bazen işlerine mi gelmiyor anlamıyorum çocuğu o ateşle göndermeyip bi iğne yapsalarmış keşke.Korona başlayınca bitti mi iğne yapmak bilmiyorum tabi.Yatakları topladım
Evi topladım
Mutfagı topladım bulaşık makinesini yerleştirdim
3 makine çamaşır yıkamıştım onları topladım katladım yerlerine koydum
Bi ara kız huysuzlandı uyuttum
Evi süpürdüm
Kız uyandı 40 a vurmuş yine ateşi saglık ocagına gittik. Bogaz kulakta bir işey yok 40 derece ateş yapacak kadar dedi. Antibiyotik verdi düşmezse acilen direk götür dedi doktor.
İlk defa duydum senden saglık ocagının serum bagladıgını.Benim oğlum böyleydi azıcık hastalansa ateş yapar hemen sabaha kadar nöbet tutar düşüremeyince acile giderdik bazende.Bi gün aynı bu şekilde sağlık ocağına götürdüm dr.öyle ateş yapacak kadar kötü değil demişti boğazı sonra çok şiddetlenmişti yine acile gitmiştik.Sağlık ocakları iğne serum yapıyorlar aslında bazen işlerine mi gelmiyor anlamıyorum çocuğu o ateşle göndermeyip bi iğne yapsalarmış keşke.Korona başlayınca bitti mi iğne yapmak bilmiyorum tabi.
Ben de bilmiyordum canım erkek kardeşim söylemişti.Bizim ki gibi desene çok çabuk hastalanıyorlar.Biz andız pekmezi aldık ablam tavsiye etmişti cidden iyi geldi.Istersen dene bi içirebilirsen iyi geliyor bağışıklık için.İlk defa duydum senden saglık ocagının serum bagladıgını.
İlgilendi aslında sadece 40 derece ateş yapacak bir şey yok dedi o kafamı karıştırdı. Bogazı kulagı bir iey demeyince tedirgin oldum. Yoksa hastaşanöasına alışkınım. Hasta olmayınca tuhaf geliyor bana
Oyy geçmiş olsun, göpüklü gayfe nazarıKendime çay koyarken demliğin kapağı oynadı düştü fincanıma fincanda halıya
Çok sevdiğim fincanıma mı üzüleyim halının lekesine mi bilmiyorum bi su yapıp halıyıda silicem. Resimdekinden bi tık daha koyu dem döküldü
Bugün ablamın misafirleri vardı yardıma gittim ödevi yarına yapayım inşallah31 ocak ödevi
Evi dip köşe süpürmek.
Son bir yıldır kullanmadığımız bir veya bir kaç eşyayı elden çıkarmak. ( Ne olduğu size kalmış)
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@A R Y A
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Buna çok sevindim uymaya çalışacağım inşallahYarından itibaren isteyenler için odak noktalarına başlıyorum bilginize
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@A R Y A
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen
Aynı TV karsissanda telefon kurcalamacaSelam canlarım, akşam yemeği yapıldı yendi mutfak toplandı, çay içildi. Eşim dışardan kar aldı geldi pekmez döktü yiyor şuan. Sizler napıyorsunuz bakim
Ayy nolcak doktordaAynı TV karsissanda telefon kurcalamaca
Yarın sabah doktora gidicem valla heyecan vs hepsi bı arada hayırlısı
Aşılama için ilk göbek iğnelerine baslicaz ilk iğne orda yapılıp yapılış şeklini hemşireler anlatiyormusAyy nolcak doktorda
Ay hadi inşallah tüpe gerek kalmadan tutsun, güzel güzel yumuşarın gelişsin inşallahAşılama için ilk göbek iğnelerine baslicaz ilk iğne orda yapılıp yapılış şeklini hemşireler anlatiyormusardarda 2 asilama yapicaz tüp bebeğe geçmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?