Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olacağı varmış olmuş üzülme canım senden kıymetli mi.Ben de bu ara çok şey kırıp döküyorum.

Benim oğlum böyleydi azıcık hastalansa ateş yapar hemen sabaha kadar nöbet tutar düşüremeyince acile giderdik bazende.Bi gün aynı bu şekilde sağlık ocağına götürdüm dr.öyle ateş yapacak kadar kötü değil demişti boğazı sonra çok şiddetlenmişti yine acile gitmiştik.Sağlık ocakları iğne serum yapıyorlar aslında bazen işlerine mi gelmiyor anlamıyorum çocuğu o ateşle göndermeyip bi iğne yapsalarmış keşke.Korona başlayınca bitti mi iğne yapmak bilmiyorum tabi.

İlk defa duydum senden saglık ocagının serum bagladıgını.
İlgilendi aslında sadece 40 derece ateş yapacak bir şey yok dedi o kafamı karıştırdı. Bogazı kulagı bir iey demeyince tedirgin oldum. Yoksa hastaşanöasına alışkınım. Hasta olmayınca tuhaf geliyor bana

Ben de bilmiyordum canım erkek kardeşim söylemişti.Bizim ki gibi desene çok çabuk hastalanıyorlar.Biz andız pekmezi aldık ablam tavsiye etmişti cidden iyi geldi.Istersen dene bi içirebilirsen iyi geliyor bağışıklık için.

Oyy geçmiş olsun, göpüklü gayfe nazarı

Bugün ablamın misafirleri vardı yardıma gittim ödevi yarına yapayım inşallah

Selam canlarım, akşam yemeği yapıldı yendi mutfak toplandı, çay içildi. Eşim dışardan kar aldı geldi pekmez döktü yiyor şuan. Sizler napıyorsunuz bakim
Aynı TV karsissanda telefon kurcalamaca
Yarın sabah doktora gidicem valla heyecan vs hepsi bı arada hayırlısı

Aşılama için ilk göbek iğnelerine baslicaz ilk iğne orda yapılıp yapılış şeklini hemşireler anlatiyormus ardarda 2 asilama yapicaz tüp bebeğe geçmek için
Ay hadi inşallah tüpe gerek kalmadan tutsun, güzel güzel yumuşarın gelişsin inşallah ben de ovulasyon takip ediyorum ama silik bile değil, bu ay da yumurta yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…