Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy inanmıyorum aynisini simdi ben yazdim
Gel sarılalım
Ayy bende de durum aynı valla foyamiz topluca ortaya çıktı

Makine temiz dolu tezgah bekleyen
Yaa ahah evrensel porblemimiz dolu makina şu bir çözüm bulsun artık bilim adamları. Amerika başkanı dahil herkesi devreye sokun
Bir arkadaşım 2 makine olacak derdi birine kirlileri atacaksın yıkanınca ordan alıp kullanacaksın o esnada çıkan Bulaşıkları da diğer makineye öyle dönüşümlü işte yerlestirme derdi hiç yok

Başka bir arkadaşım da plastik tabak kaşık çatal kullanalım atalım niye yıkıyoruz derdi.

Düşündüm de kişi nasılsa öyle arkadaş bulurmus benimkiler benden de tembel

Naneli çikolatalı kahve mi? Düşüncesi bile tuhaf geldi
Ha ha bugün 8 çeşit filan kahve getirmişler akşam üstü kala kala bu kalmış aldım denemek için millet ağzının tadını biliyor demekki damla sakızlı filan alacaktım bulamayinca elim boş çıkmayın dediydim

Topluydu yorgunluktan uyumuşum oğlan kütüpaneden derst çalışmadan geç gellince tekrar yemiş içmiş kalktım ki toplayıp makineyi çalıştırayım bir baktım büyük cadı kızım koyup çalıştırmış ayyy bir garip oldum bir hoşuma gitti
Rabbim bu süprizlere ihtiyacım var dedim

Bugün gezmeye gittiğim için sadece makine çalıştırma, boşaltma, etrafı toplama, yemek yapma vs vs

Birkaç gün buralarda olmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…