- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Cok sukur uyumadan hallettim sonra da mutfagi topladim gonul rahatligiyla sabah kahvalti hazirlamaya uyanabilirimAyy bende de durum aynı vallafoyamiz topluca ortaya çıktı
Makine temiz dolu tezgah bekleyen
Bir arkadaşım 2 makine olacak derdi birine kirlileri atacaksın yıkanınca ordan alıp kullanacaksın o esnada çıkan Bulaşıkları da diğer makineyeöyle dönüşümlü işte yerlestirme derdi hiç yok
Başka bir arkadaşım da plastik tabak kaşık çatal kullanalım atalım niye yıkıyoruz derdi.
Düşündüm de kişi nasılsa öyle arkadaş bulurmus benimkiler benden de tembel
Ben de gordum onlari gidip bakcaktim bugün mü gelmiş?Bugün bende bimin naneli çikolatalı hazır kahvesini aldım denemeyeağzımın tadı kaçtı ya
Sen bu saatte neden uyumadin canim hep mi gececisin?Beşik ekipi hazır kıta mı ?
Sen bu saate kalmazdin hayırdırBen de gordum onlari gidip bakcaktim bugün mü gelmiş?
Ama güllü kahve getirmemisler bu yuzden bime bi miktar kirginim
Aralarinda begendigin olursa söyle bari bosuna stok yapmiyim
YessssBeşik ekipi hazır kıta mı ?
Evet evet damla sakızlısı da vardı hattaGüllü kahve a101 de oluyordu diye hatırlıyorum
Solucan gübresi aldım çocuklaraO vitaminleri getirip kendi bebeleri çiceklere verir bence
Buda bir ihtimal
Amin teyo, günaydınGünaydın canlar. Rabbim Recep ayını bize mübarek kılsın. Bizleri Ramazana ulaştırsın inşallah
amin canım.Günaydın canlar. Rabbim Recep ayını bize mübarek kılsın. Bizleri Ramazana ulaştırsın inşallah
Hayırlısı olsun canım benim, inşallah güzel sonuçlanır süreçHatta bugn resim çekemedim vurulurken yanlış anlaşılir kalabalk hastane diye ama burda baslicam videoya Alicambakalm heyecanlı süreç başladı
Günaydın canım aminGünaydın canlar. Rabbim Recep ayını bize mübarek kılsın. Bizleri Ramazana ulaştırsın inşallah
Bilmiyorum ki uyuyamadimSen bu saate kalmazdin hayırdır
Naneli kötü .Yani şöyle nesguik içine nane esansı konmuş gibi nane boğazını açarken ağzında çikolatalı süt tadı oluyor
Dibek ile menengic aldım daha denemedim.
Yarın başka bulursam alıp deniycem.
Güllü kahve a101 de oluyordu diye hatırlıyorum
Canım dün bende temizlik vardı ben evin geneli topladım çamaşır filan yıkandı serdim yemek derken konşturmadan akşam olmuşSen bu saatte neden uyumadin canim hep mi gececisin?
Bana göre degil de iste kaçırdık uykuyu
Profil paylaşımına yorum mu yaptın yoksa oy ben profil bildirimlerini ve beğeni bildirimlerini kapattım ben116 bildirimlik ne konuştum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?