Düzenli Evimiz & Hayatımız

Cok sukur uyumadan hallettim sonra da mutfagi topladim gonul rahatligiyla sabah kahvalti hazirlamaya uyanabilirim

Bugün bende bimin naneli çikolatalı hazır kahvesini aldım denemeye ağzımın tadı kaçtı ya
Ben de gordum onlari gidip bakcaktim bugün mü gelmiş?
Ama güllü kahve getirmemisler bu yuzden bime bi miktar kirginim

Aralarinda begendigin olursa söyle bari bosuna stok yapmiyim

Ben de gordum onlari gidip bakcaktim bugün mü gelmiş?
Ama güllü kahve getirmemisler bu yuzden bime bi miktar kirginim

Aralarinda begendigin olursa söyle bari bosuna stok yapmiyim
Sen bu saate kalmazdin hayırdır

Naneli kötü .Yani şöyle nesguik içine nane esansı konmuş gibi nane boğazını açarken ağzında çikolatalı süt tadı oluyor

Dibek ile menengic aldım daha denemedim.

Yarın başka bulursam alıp deniycem.

Güllü kahve a101 de oluyordu diye hatırlıyorum

Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar
Hatta bugn resim çekemedim vurulurken yanlış anlaşılir kalabalk hastane diye ama burda baslicam videoya Alicam bakalm heyecanlı süreç başladı
Hayırlısı olsun canım benim, inşallah güzel sonuçlanır süreç
Günaydın canlar. Rabbim Recep ayını bize mübarek kılsın. Bizleri Ramazana ulaştırsın inşallah
Günaydın canım amin

Dün daha çalışırken teyzemler geldi yemeğe, yarım saatte yemek hazırladım bu benim için bir rekor
Yemekti çaydı derken saat geçince anca mutfağı üstün körü toplayabildim Nego
Bebişimle oynadım kalan vakitte de. Değişik değişik sesler çıkarmaya başladı sanki dillenecek gibi yakında

Bilmiyorum ki uyuyamadim ama yine erken uyandim alarm kurmus gibi gözler acildi faltasi gibi

Öyle mi bakim a101e bi o zaman

Sen bu saatte neden uyumadin canim hep mi gececisin?
Bana göre degil de iste kaçırdık uykuyu
Canım dün bende temizlik vardı ben evin geneli topladım çamaşır filan yıkandı serdim yemek derken konşturmadan akşam olmuş
Yorguluktan erken uymuşumum uykumu alınca hortladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…