Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün gece makinemi gecte olsa doldurdum bulaşık bırakmadim tezgahta makineyi de geceden çalıştırdım.
Şimdi onu bosaltacagim.

Bir tarafta çay ve yumurta ocakta pişmeye bırakıldı.

❤Erken kalkan erken yol alır❤

sözüyle güne başlıyorum. Hadi bismillah. Herkese kolay ve güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Kısa süreye sığdırıcaz hatimleri demek
İnşallah
Kendi hatimim,babamın ortak hatimi,benim konudaki hatim. Kendi hatimimi bu ay bitirmeye uğraşmıycam ramazana kadar olsada olur. Maksat boş kalmamak diğerlerini okuduktan sonra.

Benim de okumam gereken 14 cüz var siz de gördükçe inşallah ben de bitiririm hatimimi.
Anneannemin annesi ben 9 yaşındayken vefat etmişti.
Tonton tatlı bir kadın.
6 yaslarimdayken Ben her banyodan çıkınca saçlarımı o tarardi. Acitmadan taramak için saçımın kök kısmını hafifçe tutar tarağı öyle kullanırdı. Onun gibi saçımı kimse güzel taramadi.
Komik tatlı sevgi dolu sıcacık kucağında bize yer açan canın ninem.
Ona hatim başladım öyle bekliyor kenarda.
Allah im inşallah bu 3 aylarda bitiririm de melekler der ki
O saçını acitmaya korkarak taradigin Nur dan sana hediyeler geldi.
O da mutlu olur inşallah.

Toprağa çok şey gömeriz ama anılar hep yaşar ve kalır kalbimizde . Ölene kadar unutmayacağım anılarım var benim hepsi birbirinden özel ve kıymetli.

Tam yeni silmiştim gözlerimi bi kez daha ağladım. Allah rahmet eylesin. Okursun 16 cüzü recebin sonuna kadar regl gününü hesapla günde kaç sayfa okuman gerektiğini aklına kazıyınca olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…