- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Akvaryum aldık nego bende ilk onu beğenmiştim. Noterimsu leke de göstermez deyince netleşti direk
Biz denedik sevmedi bizimki sipariş veremedim bende.Bizimkilere gösterdim herkes gri demiştiBacılar şu linke bakın bi hangisi en iyi acaba ? Görsel şıklık açısından
Her Yöne Kangurular - Solomombaby - Ergonomik Kanguru.
Her Yöne Kangurular. Solomombaby 360 Kangurularıyla Çocuğunuz Farklı Pozisyonlarda Oturabilir. Gezintinizin Boyutunu Değiştirebilirsiniz.solomombaby.com
Du bakalım bizimki nedecekBiz denedik sevmedi bizimki sipariş veremedim bende.Bizimkilere gösterdim herkes gri demiştiBen de lacivert rengini beğendim.
Nerdesinİyi akşamlar
Sağolasın canımın içihayırlı olsun canım güle güle uzun zaman kullanın inşallah
Amin teyzesi amiiiinHadi hayırlı olsun içinde keyifle gezsin
Maalesef öyleÇocuğa kıyafet almam lazım ama elim geri geri gidiyor. Bu fiyatlar ne allah aşkına
Haftasonu herkes evde iş güç gelememişim bugünNerdesin
Yeni gördüm mesajını hüzünlenirdin beniİnsanı korana değil de kalp ağrısı korkutuyormus. Annemleri aradım kalbim ağrıyor anne testim de pozitifmis dedim annem de babamda bir üzüldü ki gel kızım sana biz bakalım deyince daha çok ağladım.
Ben size o kötülüğü nasıl yapayım
Çocuklarım ve eşim bu gece odalar ayrıldı. Çocuklarım devamli kapıma geldi eşim götürdü.
Daha ilk günden özledim onları. Belki de çoktan bulaştırdım çünkü gün içinde kaç kere sarılırım kac kere öperim çocuklarımı bilmiyorum bile sayısını. Hastalık değil insanı korkutan ölümün gelmesi.
Ölümde değil korkutan ölürsem Allah a hesap verememe korkusu.
2 gün önce sıtma tutmuş ben de ev soğuk ısınamıyorum sanıyorum. O gün namaz kilamadim. Tuvalete gitmek bile beni titretiyordu. Dedim ki kendime sende ki bu iman namaz bile kılmaya erindigin bu iman seni cennete mi götürecek saniyorsun Nur ?
Bir taraftan bu hastalığı fırsata çevirmek de var
Bol bol düşünmek bol tefekkür ve istigfar.
Bunları buraya niye yazdım ben de bilmiyorum. Belki dertleşmek belki beni anladığınızı düşünmek belki de ettiğiniz duaların daha iyi hissettirdiğini de söylemek için.
Şu an bunları yazarken vücudum dinlenmiş ve kalbimin ağrısı dinmis hissediyorum.
En çok sevdiğim duamdir
Allah im ömrün de ölümün de hayırlısını versin.
Elbet günahsız olmayacağız ama tovbekar olarak ölmemizi nasip etsin.
Sabahınız hayır ve güzelliklerle dolu olsun.
❤❤ ❤Günaydın ❤ ❤
Çok mu kötü?Bugün pek iş yapamadım toplama falan anca. Halsizim çocuk tepemde eşim hasta ugraştırıcı oluyor. Tahammülüm kalmadı
VışşşBaya baya odak noktasına hazırladım kendimi neyi nasıl yaparım plan yapıyorum.
Burda yaptığım her iş odaklar hele hem güzel geçti hem öncesine kıyasla daha çabuk bitti.
Öyle işte.
İyi ki açmışsın burayı bende iyi ki bunalımdan çıkıp gelmişimNego Allahta senin işini gücünü kolaylaştırsın hiç bi yerde darlık görmeyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?