Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar bugün koşturmasan yazamadım, eşimin kardeşi geldi, sonra teyzemler yemeğe geldi Mutfaktan ve işten telefonu elime alamadım

Bugün yapılanlar:
yataklar toplandı ve oda havalandırıldı,
kuruyan kıyafetler yerleştirildi,
yerler süpürüldü silindi, sermediğim odaların halıları serildi,
ortalığın tozu alındı,
sepetteki tüm çamaşırlar yıkandı,
alışveriş yapıldı,
yoğurt mayalandı,
yemekler yapıldı.

Çaydı ikram faslıydı derken işim daha yeni bitti.
Mutfakta işim bittikçe toparladım o yüzden şu an sadece yemek bulaşığı var ama önce bir kahve içmek istiyorum

Baya baya odak noktasına hazırladım kendimi neyi nasıl yaparım plan yapıyorum.
Burda yaptığım her iş odaklar hele hem güzel geçti hem öncesine kıyasla daha çabuk bitti.

Öyle işte.
İyi ki açmışsın burayı bende iyi ki bunalımdan çıkıp gelmişim Nego Allahta senin işini gücünü kolaylaştırsın hiç bi yerde darlık görmeyesin

Biz denedik sevmedi bizimki sipariş veremedim bende.Bizimkilere gösterdim herkes gri demişti Ben de lacivert rengini beğendim.

Yeni gördüm mesajını hüzünlenirdin beni Rabbim acil şifa versin.Beni de korkutan Allah a vereceğim hesap.Yaşantımız ne kadar islama uygun.Hep bu düşünce geliyordu şimdi bunları unuttum dünya telaşı aldı beni.Maneviyat gidince huzur da gidiyor o kalpteki boşluğu hiçbir şeyle dolduramıyorsun aslında.Hiçbir şey seni tatmin etmiyor.Rabbimden uzaklaşmış gibi hissediyorum kendimi. Bende hamileydim çok zor günlerdi geçirdiğim zaman. Allah seni çocuklarına bağışlasın biran önce toparlanman dileğiyle amin.Seni emanetleri kaybolmayan Allah a emanet ediyorum.Hergün yaz olur mu durumundan haberdar et bizleri.☺❤❤

Merhaba. Bugün ani bir kararla isim değişikliğine gittim. Ben "kaybolmak".
Uzun zamandır takipte değilim daha yeni yeni toparlıyorum kendimi. Psikolojik olarak toparlanabilmiş değilim maalesef. Hasta olan, darda olan herkese Allah şifa versin, gönlünü rahatlatsın inşallah.

Benim covid olmam, kızımın iki diş birden çıkarıyor olması, ek gıda süreci, kızıma hastalık bulaştıracağım korkusu ve bir yandan vicdan azabı derken hepsi üstüste geldi. Çok zor geçti ve geçiyor. Hala negatife dönmedi testim 10 gün oldu.

Biraz iş yapabilmek için zorladım kendimi bugün. Buraya da yazarsam motive olurum diye düşündüm.
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Yemek yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
El havlularını değiştirdim.

Elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım. İyi geceler diliyorum.

Selam canlarım, kocam haftasonu yok, ben de tek kalmaktan korktuğum için görümcemin kızını çağırdım yanıma, yemek yaptık film izledik. Çok gelemedim buraya. Öğleden sonra rutin toplu tutma dışında bir iş yapamadım

Sizleri sevgiyle selamlıyor, iyi geceler diliyorum

Vışşş
Amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…