- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bence de kuzum gençlik bitti kahırla geçti en güzel dönemlerimiz.Ama imtihan bu biliyoruz.hayırlısı olsun canım o zaman:) kiraya çıkmak daha mantıklı böyle stres olmaktansa. yaşında genç şimdi yasamayacaksin ne zaman yaşayacaksın hayati:)
benimkini sana anlatsam agzin açık kalır
buralarda çok ağladım anlattım negoyla bonus iyi biliraz dinlemediler
Bence de kuzum gençlik bitti kahırla geçti en güzel dönemlerimiz.Ama imtihan bu biliyoruz.Sanada sabırlar diliyorum şu an uzakta mı oturuyorsun yoksa yakın mı? Benimki de seninkiyle yarışır canım
Amin canım bence sabırlı bi insan olduğum için hep sabırla imtihan ediliyorum.☺hemen hemen 6 senedir istanbulda yaşıyorum ben:) kaynanam ankarada.
o yüzden diyorum ne kadar uzak o kadar huzur
Allah sana sabır versin
Bence grilerden birini alBacılar şu linke bakın bi hangisi en iyi acaba ? Görsel şıklık açısından
Her Yöne Kangurular - Solomombaby - Ergonomik Kanguru.
Her Yöne Kangurular. Solomombaby 360 Kangurularıyla Çocuğunuz Farklı Pozisyonlarda Oturabilir. Gezintinizin Boyutunu Değiştirebilirsiniz.solomombaby.com
Amin canım bence sabırlı bi insan olduğum için hep sabırla imtihan ediliyorum.☺
Bacılar şu linke bakın bi hangisi en iyi acaba ? Görsel şıklık açısından
Her Yöne Kangurular - Solomombaby - Ergonomik Kanguru.
Her Yöne Kangurular. Solomombaby 360 Kangurularıyla Çocuğunuz Farklı Pozisyonlarda Oturabilir. Gezintinizin Boyutunu Değiştirebilirsiniz.solomombaby.com
Ben bir haftaya bile kabulumDıt dı dıttttt
Pazartesi odak noktasına nereden başlayalım ben mutfak diyorum. Üç gün vericem odak noktasına. Üç gün sonra başka yer,aslında bir günde bitirsek mükemmel olurdu
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@kaybolmak
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
@BereliPenguen
İnşallah canım benim valla 14 gün iade garantisi var ona güvendim bende. Evde deneyeceğiz durmazsa iade ederiz. Ama inşallah durur Ya dışarda gerçekten kriz anlarında kucak istiyor çok zor oluyor ve allah korusun düşer filan korkusu var.ben akvaryum modelini alırdımleke olsa belli de olmaz hem.
renkli de kıza erkeğe uygun:)
ben Sling kullandim ama benim sipa 6 7. aydan sonra istemedi canım.
inşallah seninki sever de durur icinde:)
2 ye 2 gidiyorBence grilerden birini al
ben iki aylıkken falan aldım:) benimki sağa sola bakcam dönüp durcam diye ağladığı için aşkımız bi kaç ay sürdü maalesef cesimİnşallah canım benim valla 14 gün iade garantisi var ona güvendim bende. Evde deneyeceğiz durmazsa iade ederiz. Ama inşallah durur Ya dışarda gerçekten kriz anlarında kucak istiyor çok zor oluyor ve allah korusun düşer filan korkusu var.
İnşallah canımmm benimmmmben iki aylıkken falan aldım:) benimki sağa sola bakcam dönüp durcam diye ağladığı için aşkımız bi kaç ay sürdü maalesef cesiminşallah seninki sever:)
Sen noterin gönlünde filizlenen küçük bir tohum tanesisin negooooooo
Beni yandaş yapmak istiyor kanmam benSen noterin gönlünde filizlenen küçük bir tohum tanesisin negooooooo
Terazi yandaş olmaz kiBeni yandaş yapmak istiyor kanmam ben
Karar verdin mi modeleTerazi yandaş olmaz ki
Akvaryum aldık nego bende ilk onu beğenmiştim. Noterimsu leke de göstermez deyince netleşti direkKarar verdin mi modele
Hadi hayırlı olsun içinde keyifle gezsinAkvaryum aldık nego bende ilk onu beğenmiştim. Noterimsu leke de göstermez deyince netleşti direk
Sen noterin gönlünde filizlenen küçük bir tohum tanesisin negooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?