Düzenli Evimiz & Hayatımız

Siyah al çok güzel geldş gözüme bir de mutlaka cebi olsun.
Ben kanguru aldığımda cebe dikkat etmedim zorluk çektim epey. Mesela cebi oldugunda otobüs kartını paranı falan koyarsın. Cep olmayınca kızın sırtıyla kanguru un arasını sıkıştırdım hep zor oldu
Senin bebe kız olsaydı benm kanguruyu hediye ederdim sana taş gibi saglam çıktı. Rengi pembe

Sen evden hep dert yanıyorsun ama zaman da ekomide kötü bilmiyorum kira nasıl olur. Açık ne kadar olacak o farkı nasıl kapatacaksiniz
Evet bunları da düşünüyorum çok haklısın ama hayatta kısa yahu çokta düşünmek yordu beni.Bi kezde düşünmeden yaşamak istiyorum birşeyler yapmak istiyorum.Kv ile sorunlarda aile ilişkilerimize eşimle evliliğimize çok yansıyor maalesef.

bizim evimiz de benim sevmediğim bi yerde. eşimle en başından konuştuk. ankaraya döner de ev alamazsak kiraya çıkıp orayi kirada bırakcaz.
bence çok mantıklı canım
Valla bende bu fikirdeyim niye denemeyelim ki bu kadar korkmamak lazım.Bugüne kadar denemedik bence çok şey kaybettik eşimle en başta huzurumuzu. Severek evlendik ama aile problemleri bizi mahvetti.Altlı üstlü berbat bi durum hele ki karşıdaki geçimsiz biriyse. Yazamadığım o kadar çok şey var ki tek çözüm bu gibi.Sizin içinde en hayırlısı olsun canım.

Yukarıda okudum canım. Bence de çok makul düşünüyorsun. Eviniz yerinde duruyor, kiraya da destek olur. Siz de daha mutlu olacağınız bir yer de oturursunuz

ben de ilk evlenirken ev hazır diye kiraya çıkmak istemedim.
eşim bu evi kiraya verelim kendimiz kiraya çıkalım demişti.
kaynanam başka yerde oturuyo ama onların aile apartmaniydi oturduğumuz yer. amcaları kuzenleri bir sürü insan
dediğin gibi huzur olmuyo canım. uzaklaşınca anladım ki sorun en basta mesafe.
inşallah esin de ikna okur gidersiniz

Yukarıda okudum canım. Bence de çok makul düşünüyorsun. Eviniz yerinde duruyor, kiraya da destek olur. Siz de daha mutlu olacağınız bir yer de oturursunuz
Düşüncen için teşekkür ederim canım sizlerin de fikirleri beni daha olumlu etkiledi.Denemek denememekten iyidir bencede.☺ Inş.nasip olurda yazarım buraya taşınıyorum diye.

Inş.canım❤❤ maalesef kv de beni sevmiyor çook belli çok çektirdi bana.Soğudum zaten bende birşey kalmadı geriye.Uzak olmak iyi olacak bence de.Ha çok candan insanlar olsaydı bırakıp hiçbir yere gitmezdim.Çocukların bakımınada yardım eder ben de elimden geldiğince işlerine falan koşardım.Ama eltime farklı bana bambaşka davranmaları dışlamaları değersiz görmeleri çok kırdı beni.Evime gelse bile pek sohpet etmek içimden dahi gelmiyor.Hiç saygısızlık etmem evimde ne varsa indiririm ama eşimin annesi hiç samimi gelmiyor bana.Geçen birinden duydum beni değilde bi akrabasını istiyormuş istenmeyen gelinim anlayacağınız.Öyle çirkef, geçimsiz , kendine bakmayan (çirkin demeyeceğim çünkü kimse çirkin değildir bakımsızdır☺sadece) bi kadında değilim

güldüm ama benim kaynanam da farklı değil
farklı olarak eltim yok şu an tek gelinim. zaten iki kardeşler eşim.
kaynimin evlenmesini bekliyoruz:)
benim söz yüzüğüm takıldı adetler yapılacaklar konuşuluyordu. kaynanam anneme kasla göz arasında ben aslında noteri istemiyodum benim noterden haberim yoktu söyle bi kız vardı. çok iyiydi çok güzeldi bilmem ne anneme anlatmış durmuş
halbuki biz eşimle 5 sene sevgili kaldık 5 seneyi de biliyordu. tanışmıştık da

uzakta olunca bu kadar etkilenmezsin canım. inşallah esin de ikna olur gider. satıp alsanız olmaz mı peki üzerine mi koymanız gerekir

Seninki de çok fenaymış Tek gelin olmak daha iyidir bi de elti kahrı çıkacak desene sana.Satabilsek üzerine katıp alırdık ev müstakil maalesef satılacak gibi değil.Hem eşimin de değil babasının miras olarak eşime ait 2 kat bi teras var.Arsamız var öyle çok değerli değil ama satardım ev için karşılamıyor maalesef.

hayırlısı olsun canım o zaman:) kiraya çıkmak daha mantıklı böyle stres olmaktansa. yaşında genç şimdi yasamayacaksin ne zaman yaşayacaksın hayati:)
benimkini sana anlatsam agzin açık kalır
buralarda çok ağladım anlattım negoyla bonus iyi bilir az dinlemediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…