Baktım şimdi hafif yumuşak semsert değil. Eki Görüntüle 3003585 uç kısımları boş ve kıvrık
Dur bende bakimEn alttakiler öyle olabilir gördüm şimdi.
Bak benmkinin kökü böyle iş çıkardın başıma açmışken dikim
Eki Görüntüle 3003588
Kökünde çürüme olunca yapraklara tam su gitmiyor böyle yumuşuyormuş.
Havada soğuktu ondan etkilenmiş olabilir.
Eğer kök çürüyosa temizleniyor toprağı temizleyip bakıcan siyahlık var mı
En alttakiler öyle olabilir gördüm şimdi.
Bak benmkinin kökü böyle iş çıkardın başıma açmışken dikim
Eki Görüntüle 3003588
Kökünde çürüme olunca yapraklara tam su gitmiyor böyle yumuşuyormuş.
Havada soğuktu ondan etkilenmiş olabilir.
Eğer kök çürüyosa temizleniyor toprağı temizleyip bakıcan siyahlık var mı
Bonuscum yılan kaktüsü var bakımı nasıl yazar mısın? Bi de gördüğüm kadarıyla tespih çiçeği de varmış bizimkiler aldı ama öldü tutmuyo sen nasıl bakıyorsun? Çarşıya gittik kızlarla vardı çiçekçide alsam mı dedim ama cesaret edemedim.☺
İyice dök o üretim toprağını sukulent toprağın var mı? Dikince 3-5 gün sulamıycaksın
Yok normal toprak var olur muİyice dök o üretim toprağını sukulent toprağın var mı? Dikince 3-5 gün sulamıycaksın
Genel amaçlı iç dış mekan bitki.toprağı yazıyoİyice dök o üretim toprağını sukulent toprağın var mı? Dikince 3-5 gün sulamıycaksın
Genel amaçlı iç dış mekan bitki.toprağı yazıyo
Hee tamm dışarı çıkınca ilk işim toprak almakŞimdilik dik ona da evde kaktüslerin sukulentlerin olunca onlara özel toprak bulunduruyosun sıkışık toprakta güzel büyümüyolar
Son bi soru güneş mi sever ışık mıŞimdilik dik ona da evde kaktüslerin sukulentlerin olunca onlara özel toprak bulunduruyosun sıkışık toprakta güzel büyümüyolar
Susuz mu demişsin canım o çok dayanıklı susuzluğa. Yani çok uzun süre susuz kalıcak ki kendi suyunu kullansın.Hee tamm dışarı çıkınca ilk işim toprak almak
YessSon bi soru güneş mi sever ışık mı
Cam yanı çok güneş alıyp öğlene kadar mutfağıma güneş gelmiyo bol ışıklı mutfakta kalsın mıYessama içerde bakılabiliyormuş diğerleri içerde ölüyor ama bu kolayına ölmüyo yavaş büyüyo cam yanında büyüyebilir bence
Tamam bebeğimYani diğerleri gibi bol bol görmesede oluyomuş dut çok güneşte bunlar kararıyomuş
Evet bu bende de var bizim buralar çok sıcak olduğu için güneşte kızarıyor.Tespih çiçeği de çok sıcak olduğu için olmuyor olsa gerek.Burada bakmak için en ideal kaktüs galibaParmak kaktüs mü? Ya benim hep sukulentti geçen sene parmak kaktüs ablam aldı içerde büyütemedim dışarda zor toparladı şu an üşüdüğü için ve güneş gördüğü için kızarık eğer buysa dediğin.
Kaktüs için olmazsa olmaz açık hava ve güneş.
Tesbihte aynen bütün sukulentler gibi açık ortam esintili yer. Tesbih sadece daha çabuk kuruyo su olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?