Ayy çok güzelD u t bende bu cinsi vardı 2 kere çiçek açtı o beyaz çizgi görünen yerden kestim çelik diktim. Ama yavrulara iyi bakamadım 20 tane yavrusu vardı heralde
Arkadaki perlemin güzelliğine bak ya oda çürüme yaptığı için çelik aldım tam covid zamanımdı geç kaldım dikmekete bi türlü toparlayamadı baharda inş yenilenir
Eki Görüntüle 3003604
Evet bu bende de var bizim buralar çok sıcak olduğu için güneşte kızarıyor.Tespih çiçeği de çok sıcak olduğu için olmuyor olsa gerek.Burada bakmak için en ideal kaktüs galiba
Toprağı değiştim su vermedimAma olması lazım tesbih tekrar dene bence. Bimden almıştım ben 2-3 hafta balkonda durdu tabi sonbahardı sonra diktim hemen sulamadım büyüdü şükür.
Yazın nolucak görücem
Onun durumuna göre sen yerini belirliycen kuzum benimkiler hep dışardaCam yanı çok güneş alıyp öğlene kadar mutfağıma güneş gelmiyo bol ışıklı mutfakta kalsın mı
Resim at bakalım gölgeBonus benim de vardı ya bi tane o dibinden yaprak açtı onu nasıl ayırmak lazım hazır konu açılmışken sorayım nette bulamadım
Balkon çok soğuk oluyo . Geçen hafta hep don attı her yer.Onun durumuna göre sen yerini belirliycen kuzum benimkiler hep dışarda
Tövbe estTesbih çiçeğini güneşte bıraktım ben bembeyaz olup öldü kızlar. Şimdi kalanlar zor topladı. Bşr de mutlaka sukulent toprağı istiyor.su kışın pek istemiyor.
Yavru vermiş topraktan çıkar dikkatlice ayırBonus benim de vardı ya bi tane o dibinden yaprak açtı onu nasıl ayırmak lazım hazır konu açılmışken sorayım nette bulamadım
Ora çok farklı kuzum buraylaBalkon çok soğuk oluyo . Geçen hafta hep don attı her yer.
Toprakta mı gövdede mi yavru onu görmiyek miYavru vermiş topraktan çıkar dikkatlice ayır
Kalanşo gibi mi oldu yineTövbe est
Biraz mutfakta kalsın bakim severse burda kalır . Yazın da balkona koyarım. Güneş almıyo benim balkon ikindi güneşi teğet geçer .Ora çok farklı kuzum burayla
Topraktadır diye düşündümToprakta mı gövdede mi yavru onu görmiyek mi
Dalda o öyle koparcam mı kendi saksı da değişmesi lazım zaten yamuldu gittiYavru vermiş topraktan çıkar dikkatlice ayır
Kalanşom da yaprak veriyo çiçek açmıyo 2 senedirKalanşo gibi mi oldu yinesenşn kalanşolar balkonda çoşarken benim ki amele yanığı olup ölmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?