Düzenli Evimiz & Hayatımız

D u t bende bu cinsi vardı 2 kere çiçek açtı o beyaz çizgi görünen yerden kestim çelik diktim. Ama yavrulara iyi bakamadım 20 tane yavrusu vardı heralde

Arkadaki perlemin güzelliğine bak ya oda çürüme yaptığı için çelik aldım tam covid zamanımdı geç kaldım dikmekete bi türlü toparlayamadı baharda inş yenilenir

Ayy çok güzel

Evet bu bende de var bizim buralar çok sıcak olduğu için güneşte kızarıyor.Tespih çiçeği de çok sıcak olduğu için olmuyor olsa gerek.Burada bakmak için en ideal kaktüs galiba

Ama olması lazım tesbih tekrar dene bence. Bimden almıştım ben 2-3 hafta balkonda durdu tabi sonbahardı sonra diktim hemen sulamadım büyüdü şükür.
Yazın nolucak görücem

Ama olması lazım tesbih tekrar dene bence. Bimden almıştım ben 2-3 hafta balkonda durdu tabi sonbahardı sonra diktim hemen sulamadım büyüdü şükür.
Yazın nolucak görücem
Toprağı değiştim su vermedim . Eski toprağı baya kuruydu galiba susuz kaldı ondan yaprakları boşaldı

Bonus benim de vardı ya bi tane o dibinden yaprak açtı onu nasıl ayırmak lazım hazır konu açılmışken sorayım nette bulamadım

Tesbih çiçeğini güneşte bıraktım ben bembeyaz olup öldü kızlar. Şimdi kalanlar zor topladı. Bşr de mutlaka sukulent toprağı istiyor. su kışın pek istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…