Düzenli Evimiz & Hayatımız

Zahmetli bir sürü iş yapmışsın safa ne olsun maşaallah

Ödev tamam.
Silip süpürüp toz aldım.
Banyo dolabını sildim.
Ayakkabılığı sildim. Gözüme kapağı kapalıyken bile güzel geldi öyle pislenmiş ki kendimden utandım. Ama silerken bir yandan da kızımı ayakkabıları öpmemesi için ikna ede ede 1 saatte sildim.
Başka da bir iş yapmadım yemekte dahil. Saatler su gibi geçiyor. Canım bir şey yapmak istemiyor.

Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Canım bal kabağı çorbası yap. Su içmediği için daha da zorlar miniği. Suyu aç karnına ver o zaman içer zamanla aşılır. Kaç aylık bir de.

Canım bal kabağı çorbası yap. Su içmediği için daha da zorlar miniği. Suyu aç karnına ver o zaman içer zamanla aşılır. Kaç aylık bir de.
12 aylik geçen hafta tutuyordu kakasını korkuyordu sanırım eşim yapar nasılsa dedi durmadik üzerinde 3 günün sonunda yaptı ama yarın 5 gün olacak yapmıyor hala neden böyle yaptı anlayamadım yapicam söylediklerinizi teşekkür ederim

İstersen fitil de kullanabilirsin. 1 yaşındaymış zararı olmaz. Çabuk korkmuş kakasından. Benim kızım 16 aylık yapmadı hiç böyle bir şey bence kabız canı yanıyor. Kocana bakma sen erkek değil mi hepsi odun ne demek yapar çocuğun canı yanıyor demek ki. Kıyamam. Fitil anında etki gösterir. Ucuz da.

Geçmiş olsun. 5 gün biz dayanamıyoruz bebek nasıl dayansın o kadar. Sabah aç karnına zeytinyağı içir etki eder inşallah. Çok küçük değilmiş zararı olmaz herhalde.

Çok uzun zaman olmuş canım ya. Yarın çözüm bulsan keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…