Zahmetli bir sürü iş yapmışsın safa ne olsun maşaallahÇaydanlık ödevi tamam bayadir erteliyodumm zaten.:)
Tüm odaları süpürdüm sildim tozunu aldım. Yatak odasındaki 1 çekmece düzenledim
Bazanın altını toparladım,
Çamaşırları astım, daha toplayamadımm :/
Bulasık makinesi çalıştırdım, bosalttm
Mutfağı topladım,
Çocukları yıkadım
Banyoyu temizledim paspası yıkadım aynasını sildm wc yıkadm
Bu kadar sanirm
Yaa akşama kadar oturamamış ama işlere tam olarak yetişememiş hissediyorum
Çok teşekkür ederim caniimmZahmetli bir sürü iş yapmışsın safa ne olsun maşaallah
Çamaşırlar düzeldimiBugün ne yaptım
Tost makinesini ayrıntılı temizledim
1 kapak mutfak dolabı silindi
1 makine çamaşır katladım
1 makine bebek çamaşırınyıkadım
Canım bal kabağı çorbası yap. Su içmediği için daha da zorlar miniği. Suyu aç karnına ver o zaman içer zamanla aşılır. Kaç aylık bir de.Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
12 aylik geçen hafta tutuyordu kakasını korkuyordu sanırım eşim yapar nasılsa dedi durmadik üzerinde 3 günün sonunda yaptı ama yarın 5 gün olacak yapmıyor hala neden böyle yaptı anlayamadımCanım bal kabağı çorbası yap. Su içmediği için daha da zorlar miniği. Suyu aç karnına ver o zaman içer zamanla aşılır. Kaç aylık bir de.
İstersen fitil de kullanabilirsin. 1 yaşındaymış zararı olmaz. Çabuk korkmuş kakasından. Benim kızım 16 aylık yapmadı hiç böyle bir şey bence kabız canı yanıyor. Kocana bakma sen erkek değil mi hepsi odun ne demek yapar çocuğun canı yanıyor demek ki. Kıyamam. Fitil anında etki gösterir. Ucuz da.12 aylik geçen hafta tutuyordu kakasını korkuyordu sanırım eşim yapar nasılsa dedi durmadik üzerinde 3 günün sonunda yaptı ama yarın 5 gün olacak yapmıyor hala neden böyle yaptı anlayamadımyapicam söylediklerinizi teşekkür ederim
12 aylik geçen hafta tutuyordu kakasını korkuyordu sanırım eşim yapar nasılsa dedi durmadik üzerinde 3 günün sonunda yaptı ama yarın 5 gün olacak yapmıyor hala neden böyle yaptı anlayamadımyapicam söylediklerinizi teşekkür ederim
Çok uzun zaman olmuş canım ya. Yarın çözüm bulsan keşke.12 aylik geçen hafta tutuyordu kakasını korkuyordu sanırım eşim yapar nasılsa dedi durmadik üzerinde 3 günün sonunda yaptı ama yarın 5 gün olacak yapmıyor hala neden böyle yaptı anlayamadımyapicam söylediklerinizi teşekkür ederim
Kısmen kadifeler biraz gri kaldıÇamaşırlar düzeldimi
Teşekkür ederimSayfanızı yeni gördüm ve bir başak Burcu olarak bu sayfaya bayıldım
Günaydın
GünaydınGünaydın ☀
GünaydınGünaydınlar ❣
bizde makineler ortak12 Aralık Ödevi
Çamaşır makinesini iç dış temizlemek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Elalis
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Monoceto
Bns
M Musluk Suyu
Lonely141
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
qusel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?