Nickimi de sevmiyordum. Değişmeyi de beceremedim. Böyle bir yakıştı sanki daha bir modern mi oldum neZayıf zayıf yazıyosun bi sen bi terliksu
Sen şu toz taneleri mi paylastin bigun dinledim çok iyiymiş. Sabah gözümü açar açmaz dinlemeye başlıyorum.Sago açamıyorum ha havadan zaten içim şişmiş bide şarkıdan triplere girmiyim diye
Bende önceden öyleydim burayı okuyup okuyup gaza geliyorumMaşallah kız. Ben iki gündür uyusup kalıyorum. Az iş yapiyorum
2 gündür tek somun ekmeği yemedim,tatlı yemedim neler çektim bir bilsenZayıf zayıf yazıyosun bi sen bi terliksu
İşin tuhafı iki gecedir o uyuyor ben uyuyorum. Uyudukça uyuyasim geliyor. Ayların yorgunluğu desem insan bir günde uykuya doyuyor.Bende önceden öyleydim burayı okuyup okuyup gaza geliyorumsenin bebişin gece falan uymuyor yoruyorsa normaldir ama yinede sende bir sürü iş yapmışsın massallahhh :)
Kara sevdayı açıyodum tam şu anGideyimde aşkı memnu izliyim bari zaman geçmiyor
Sen şu toz taneleri mi paylastin bigun dinledim çok iyiymiş. Sabah gözümü açar açmaz dinlemeye başlıyorum.
Havalardan olabilir belki kasvet basıyor benide kapalı kapali :) boşver uyu sende sefan olsunİşin tuhafı iki gecedir o uyuyor ben uyuyorum. Uyudukça uyuyasim geliyor. Ayların yorgunluğu desem insan bir günde uykuya doyuyor.
Osmolok diyo şurup verdi bize doktor bir çay kaşığı verdim yaptı. Lavman yapıyorduk öncesindeBebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Doktora sormadan alsam mı ki ama baya rahatsız oğlum belli ediyorOsmolok diyo şurup verdi bize doktor bir çay kaşığı verdim yaptı. Lavman yapıyorduk öncesinde
Allah kabul etsin :)Bende namaza gideyim kızlar. Birazda kuran okusam akşam oldu bitti. Burda 5 de akşam okunuyor
Doktor ve eczacı hiçbir zararı yok dediler yapmazsa dozunu artır dediler. En fazla ishal yaparmış. Ben onla sikintimdan kurtuldum çok şükürDoktora sormadan alsam mı ki ama baya rahatsız oğlum belli ediyor
Allah razı olsunAllah kabul etsin :)
Zeytin yağı icirin diyorlar ama içebilir mi?Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Çamaşır deterjanı koyup kaynatiliyordu sankiKızlar çaydanlığın altı için limon tozu ok.
Peki ya üstteki çaydanlık çayın rengi sinmiş de biraz nasıl açılacak rengi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?