Bide onu deniyim çok teşekkürler :)Zeytin yağı icirin diyorlar ama içebilir mi?
Çok verme canım. Çay kaşığı çok bile yani.Bide onu deniyim çok teşekkürler :)
Geçmiş olsun kuzuya. Bence bir acile götür kaçgündür böyle? Ben kafama göre birşey yapamıyorum,bağırsak düğümlenmesinden vs korkarım hep,çok duyduğum için. Uzun süredir böyleyse bir göster doktora.Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Havalar bozuk,eskilere sardık :) asla eskilerin yerini tutmuyor yeniler.Kara sevdayı açıyodum tam şu an
Cif ve poşetle ovalayınca baya açılıyor rengi.Kızlar çaydanlığın altı için limon tozu ok.
Peki ya üstteki çaydanlık çayın rengi sinmiş de biraz nasıl açılacak rengi???
bana gore de oyle hizli geciyor ki anlatamam ben isim bitince uzerimi degistrrim genelde ama uzerimi degisterene kadar hava karariyorBugün hiiç ama hiç geçmek bilmedi. Evi süpürdüm,toz aldım, ortalığı topladım,dizi izledim,uyudum hala saat 3.. başka zaman güne yetişemezdim,bugünde geçmek bilmiyor. Kışı buyüzden hiç sevmiyorum,insanı uyuşuk ve melankolik ruha sokuyor.
canim zeytinyagi veriyorum ben yasina gore az miktarda verirsin 1.5 yasindayken oglum cok fenaydi bir tatli kasigi verdim yarim saate yapmistiBebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Salgam dunyanin en guzel icecegi.Sağol canım. Şalgam hiiç içmedim tadını dahi bilmiyorum neye benziyor? Denerim tabi,teşekkür ederim.
Zeytinyagi iciriyorum ben kziima. 1 cay kasigi kadar. Hemen yapiyor.Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Nasıl yakismistir kimbilir. Kara kıllı ayaklarına. Ben adama toka bile takiyom kız. Gül gitsinbugün pek birsey yapamadim cocuk hastaydi caydanligi hallettim can cekisiyordu kac gundur
terlikleri de yikadim esim geldi az once terlik ariyor benim terlikleri verdim pembe tuylu sabahtan beri kendimi zor tutuyorum gulmemek icin
Kesinlikle negocan. Hatta bence tursudan daga faydaliTurşu suyunu duymuştum antibiyotik niyetine ama şalgam yemi duydum, o da turşu suyu bir nevi, mantıklı
Yapma bugün tatil ver kendine
Hasta olduğun için çok iş yapamıyorsun ondan bitmiyordur gün
Eline sağlık
Normalde bende yetişemem bugün ayrı birşry oldu çözemedimbana gore de oyle hizli geciyor ki anlatamam ben isim bitince uzerimi degistrrim genelde ama uzerimi degisterene kadar hava karariyorama ruh hali konusunda katiliyorum cok nadirdir heyecanli biseyler yaptigim
Hemen bu akşam denicem eşimi bekliyorum:) hep acı vs diye bahsedilince ilgimi çekmedi,denemedim.Salgam dunyanin en guzel icecegi.Hemen tatmalisin. Acisiz al ama.
Mayhoş bir tadi var. Tursu suyu gibi dusun. Dene mutlaka. Bana cok iyi geldi.
Acisizi da var canim. Esin alirken iyi baksin ustune. Acisiz yazar zaten. Aciliyi herkes icemiyorHemen bu akşam denicem eşimi bekliyorum:) hep acı vs diye bahsedilince ilgimi çekmedi,denemedim.
Tamam canım :) inşallah severim. Yazarım sana bakalım akşam :)Acisizi da var canim. Esin alirken iyi baksin ustune. Acisiz yazar zaten. Aciliyi herkes icemiyor
Merakla bekliyorumTamam canım :) inşallah severim. Yazarım sana bakalım akşam :)
Duphalac şurup var canım ondan kullanBebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Krem temizleyici ve poşetle ov canım veya süngerin sert yeri de olır6Kızlar çaydanlığın altı için limon tozu ok.
Peki ya üstteki çaydanlık çayın rengi sinmiş de biraz nasıl açılacak rengi???
İşte doğalı bulmak mesele, turşu mu yapıyorum ama şalgam burda yapılmaz hiçKesinlikle negocan. Hatta bence tursudan daga faydaliBiz hazir almayiz anacim kurar bize salgamimizi sagolsun. Hazirlardan bin kat lezzetlidir
Çook teşekkür ederim canım Allah razı olsun:)Merakla bekliyorumBence seveceksin. Sifa olsun insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?