Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
Geçmiş olsun kuzuya. Bence bir acile götür kaçgündür böyle? Ben kafama göre birşey yapamıyorum,bağırsak düğümlenmesinden vs korkarım hep,çok duyduğum için. Uzun süredir böyleyse bir göster doktora.
Kara sevdayı açıyodum tam şu an
Havalar bozuk,eskilere sardık :) asla eskilerin yerini tutmuyor yeniler.
Kızlar çaydanlığın altı için limon tozu ok.
Peki ya üstteki çaydanlık çayın rengi sinmiş de biraz nasıl açılacak rengi???
Cif ve poşetle ovalayınca baya açılıyor rengi.

bana gore de oyle hizli geciyor ki anlatamam ben isim bitince uzerimi degistrrim genelde ama uzerimi degisterene kadar hava karariyor ama ruh hali konusunda katiliyorum cok nadirdir heyecanli biseyler yaptigim

Bebegim kabiz olmuş yoğurt yiyor kayısı haşlayıp onuda yediriyorum suyu çok içemiyor zorla veriyorum ama hâlâ aynı başka neler verebilirim acaba
canim zeytinyagi veriyorum ben yasina gore az miktarda verirsin 1.5 yasindayken oglum cok fenaydi bir tatli kasigi verdim yarim saate yapmisti

bugün pek birsey yapamadim cocuk hastaydi caydanligi hallettim can cekisiyordu kac gundur
terlikleri de yikadim esim geldi az once terlik ariyor benim terlikleri verdim pembe tuylu sabahtan beri kendimi zor tutuyorum gulmemek icin

Sağol canım. Şalgam hiiç içmedim tadını dahi bilmiyorum neye benziyor? Denerim tabi,teşekkür ederim.
Salgam dunyanin en guzel icecegi. Hemen tatmalisin. Acisiz al ama.
Mayhoş bir tadi var. Tursu suyu gibi dusun. Dene mutlaka. Bana cok iyi geldi.

Zeytinyagi iciriyorum ben kziima. 1 cay kasigi kadar. Hemen yapiyor.

bugün pek birsey yapamadim cocuk hastaydi caydanligi hallettim can cekisiyordu kac gundur
terlikleri de yikadim esim geldi az once terlik ariyor benim terlikleri verdim pembe tuylu sabahtan beri kendimi zor tutuyorum gulmemek icin
Nasıl yakismistir kimbilir. Kara kıllı ayaklarına. Ben adama toka bile takiyom kız. Gül gitsin

Kesinlikle negocan. Hatta bence tursudan daga faydali Biz hazir almayiz anacim kurar bize salgamimizi sagolsun. Hazirlardan bin kat lezzetlidir

Duphalac şurup var canım ondan kullan
Kızlar çaydanlığın altı için limon tozu ok.
Peki ya üstteki çaydanlık çayın rengi sinmiş de biraz nasıl açılacak rengi???
Krem temizleyici ve poşetle ov canım veya süngerin sert yeri de olır6
Kesinlikle negocan. Hatta bence tursudan daga faydali Biz hazir almayiz anacim kurar bize salgamimizi sagolsun. Hazirlardan bin kat lezzetlidir
İşte doğalı bulmak mesele, turşu mu yapıyorum ama şalgam burda yapılmaz hiç

Çaydanlık ödevi tamam bayadir erteliyodumm zaten.:)
Tüm odaları süpürdüm sildim tozunu aldım. Yatak odasındaki 1 çekmece düzenledim
Bazanın altını toparladım,
Çamaşırları astım, daha toplayamadımm :/
Bulasık makinesi çalıştırdım, bosalttm
Mutfağı topladım,
Çocukları yıkadım
Banyoyu temizledim paspası yıkadım aynasını sildm wc yıkadm
Bu kadar sanirm
Yaa akşama kadar oturamamış ama işlere tam olarak yetişememiş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…