En temizi anam babam üsülüBelli oldu neden ebem eşeğe ters bindi kaç gündürbebe atak geçiriyormuş
Atağına tükürdüğüm
Gel öpeyimSelam canlarım, hem hastayım hem de regl oldum. Kombo yaşıyorum şuan. Bu ay da bebe yok. Bir miktar mutsuzum
Belki bunda da bi hayır vardır canım.Hamiş olsan ateşli hastalıkta tehlikeli olabilirdi.Inş.önümüzdeki ay sana bebiş getirsin Rabbimin izniyleSelam canlarım, hem hastayım hem de regl oldum. Kombo yaşıyorum şuan. Bu ay da bebe yok. Bir miktar mutsuzum
İnşallah canım inşallahBelki bunda da bi hayır vardır canım.Hamiş olsan ateşli hastalıkta tehlikeli olabilirdi.Inş.önümüzdeki ay sana bebiş getirsin Rabbimin izniyle❤
Seelizcim üzülme canım desem de olmicak biliyorum anlayabiliyorum seniİnşallah canım inşallah
Senin belli bir sebebi var mı canımSeelizcim üzülme canım desem de olmicak biliyorum anlayabiliyorum seni
Ben 9 senedir içimde yasiyorum şimdide yaşıyorum umutta olsa korkuyorum ama işte hayat alistiriyor
Hem eşim kaynakli hem benden biraz adet düzensizliği yok ama pko var sanırım tam bilmiyorum açıklama yapmadıkları içinSenin belli bir sebebi var mı canım
Bu aşılama tutsun inşallahHem eşim kaynakli hem benden biraz adet düzensizliği yok ama pko var sanırım tam bilmiyorum açıklama yapmadıkları için
Eşimde de sperm sayısı düşük vedegerleri de düşük böyle canım sordukgumda bişi yok dediler geçende pko var demediler ama anlamlandirsmadim onun belirtilerine bwzner şeyler solediler tam açıklama yok
İnşaallah cnm inşallah Meryem suresi başlattık 41 den fazla oldu hattaBu aşılama tutsun inşallah
Bende tam seni sormak için girdim mesajını gördümSelam canlarım, hem hastayım hem de regl oldum. Kombo yaşıyorum şuan. Bu ay da bebe yok. Bir miktar mutsuzum
28Bende tam seni sormak için girdim mesajını gördüm
Yaşın kaç canım ?
Hayırlısı olsun
Evdeydim canım, sabah üstü temizlik yaptım. Ders çalıştım biraz. Öğlen sonu yeğenimin doğum günüydü ablama gittim. Az önce eve geldimBu hafta sonu evdemisin
Rabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.Selam canlarım, hem hastayım hem de regl oldum. Kombo yaşıyorum şuan. Bu ay da bebe yok. Bir miktar mutsuzum
Ah şu meraklı yaşlılar ah. Allahım tez zamanda bekleyen herkese sağlıkla versin inşallahRabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
Teyocum senin yaş kaçtı? Kaç yıldır evlisinRabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
37 yaşındayım canım. 7 yıllık evliyim.Teyocum senin yaş kaçtı? Kaç yıldır evlisin
37 yaşındayım canım. 7 yıllık evliyim.
Bende 31 yaşındayim 9 yıllık evliyim37 yaşındayım canım. 7 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?