Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlarım, hem hastayım hem de regl oldum. Kombo yaşıyorum şuan. Bu ay da bebe yok. Bir miktar mutsuzum
Belki bunda da bi hayır vardır canım.Hamiş olsan ateşli hastalıkta tehlikeli olabilirdi.Inş.önümüzdeki ay sana bebiş getirsin Rabbimin izniyle

Selam canlar
İşleri bitirdim ...
Babanenin odasında ki
Küçük balkon camları silindi
Balkon silindi
Odanın camları silindi
Yerler silindi
Tüller ve fön yıkandı
Toz alındı yatak altı çekildi supuruldu silindi
Gardrop üst ve kapısi avizesi silindi

K.peder odası
Tüller yıkandı
Camlar silindi
Koltuk ve yatak arkasi çekildi silindi
Kapısı silindi

Benm odam
Sifonyerler çekildi toz alind
Tül perde yıkandı asıldı (fon makinede yıkanıyor)
Yatak alti supuruldu silindi
Cam silindi
Kapı silindi
Gardrop kapıları silindi
Çekmece ve dolap içleri duzenliydi
Duşakabin klozet lavabo yıkandı
Yerleri elle silindi
Kapısı silindi
Dış kapı silindi
Vestiyer tozu alındı
Yerler silindi sehpa silindi
Makine örtüsü değiştirildi
Simidde yemeklerim pişiyor
Bulaşık makinesi bosalttim
Yemek saatine kadar yemekler pişer sanırım
Neyseki büyük işler bitti
Akşam camasirlari yikicam asicam
Yarında nevresimimi yikicam
Başka iş kalmadı şükür
Yârin lahana sarması pişmelik ayiricaz o kadar

Senin belli bir sebebi var mı canım
Hem eşim kaynakli hem benden biraz adet düzensizliği yok ama pko var sanırım tam bilmiyorum açıklama yapmadıkları için
Eşimde de sperm sayısı düşük vedegerleri de düşük böyle canım sordukgumda bişi yok dediler geçende pko var demediler ama anlamlandirsmadim onun belirtilerine bwzner şeyler solediler tam açıklama yok

Bu aşılama tutsun inşallah

Selam canlarım, hem hastayım hem de regl oldum. Kombo yaşıyorum şuan. Bu ay da bebe yok. Bir miktar mutsuzum
Rabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.

Ah şu meraklı yaşlılar ah. Allahım tez zamanda bekleyen herkese sağlıkla versin inşallah

Teyocum senin yaş kaçtı? Kaç yıldır evlisin

37 yaşındayım canım. 7 yıllık evliyim.
Bende 31 yaşındayim 9 yıllık evliyim
Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin hele o öğütler nasihatler bitmez böyle senin çocuğun mu var bilceksinler ben hepsini yaşadım yaşıyorum da ama artık ağlamak vs degl canm yanmıyor gülüp geçmeyi öğrendim zaman içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…