- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Aslında ben de artık alıştım, ama bazen zayıf zamanım oluyor sanırım.Bende 31 yaşındayim 9 yıllık evliyim
Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin hele o öğütler nasihatler bitmez böyle senin çocuğun mu var bilceksinler ben hepsini yaşadım yaşıyorum da ama artık ağlamak vs degl canm yanmıyor gülüp geçmeyi öğrendim zaman içinde
Yok canım, keşke orda olsam imkanım daha fazla olurduİstanbulda mıydın kuzu
Sanırım canım ya alismakdan çok laf anlatamayinca pes ediyorsun bı yerden sonraAslında ben de artık alıştım, ama bazen zayıf zamanım oluyor sanırım.
Masaj değil ama büyük temzlikde bı yardımcı olsun da yapsın isterdimİyi akşamlar kızlarverimsiz birgün dü benim için pek birşey yapamadım.Heryerim ağrıyor bi sıpa merkezine gitmeyi çok isterdim.Yaş 27 ama vücut epey yaşlandı
İs ile ilgili mesele de var biryerde patlayıp rahatlaman gerekiyorduRabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
Bu ara sorunlarda varmış iş ile ilgili arkadaşlar yazınca gördüm canım. Rabbim hayra çıkarsın ne ise çözülür inş.Rabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
Gerçekten iyi geldiİs ile ilgili mesele de var biryerde patlayıp rahatlaman gerekiyordu
Evet valla o da vardi sinir stres gitmesine vesile olmuştur bu aglma umarmGerçekten iyi geldi
BwNDE ağlamayı çok severim.Gerçekten iyi geldi
Çok sulu gözüm zatenBwNDE ağlamayı çok severim.
Genelde halı altına supursem de acıları.
Lisede çok güzelDi.
Okul çıkışı ev yolu uzundu .Tek idim eve gidene kadar ağlar rahatlardm
Burcunu kesin sormuşumdur ama ben balıkÇok sulu gözüm zatenhiç iyi değil ya, gözlerim dolar hemen ele veririm kendimi
Bugün ateşim yok kuzum çok şükür. Ama regl kırgınlığı da eklenince baya halsizlik çöktü
Hunharca güldün hemde zalımM Musluk Suyu en son senin kekine gülmüştüm dimi ağzımı ayırıpta. Biraz önce kek yaptım kabartma tozu koymayı unutmuşumborcama da dökmüştüm orda tekrar döktüm karıştırdım ama bi hoş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?