Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aslında ben de artık alıştım, ama bazen zayıf zamanım oluyor sanırım.

İyi akşamlar kızlar verimsiz birgün dü benim için pek birşey yapamadım.Heryerim ağrıyor bi sıpa merkezine gitmeyi çok isterdim.Yaş 27 ama vücut epey yaşlandı
Masaj değil ama büyük temzlikde bı yardımcı olsun da yapsın isterdim ilerde ahdim var tek kalınca jesinlikle yapicam buyuk temizliklerde

İs ile ilgili mesele de var biryerde patlayıp rahatlaman gerekiyordu

Bu ara sorunlarda varmış iş ile ilgili arkadaşlar yazınca gördüm canım. Rabbim hayra çıkarsın ne ise çözülür inş.❤ Tüm isteyenlere Allah ım sağlıklı,hayırlı evlatlar versin.(amin)

BwNDE ağlamayı çok severim.
Genelde halı altına supursem de acıları.

Lisede çok güzelDi.

Okul çıkışı ev yolu uzundu .Tek idim eve gidene kadar ağlar rahatlardm
Çok sulu gözüm zaten hiç iyi değil ya, gözlerim dolar hemen ele veririm kendimi

Çok sulu gözüm zaten hiç iyi değil ya, gözlerim dolar hemen ele veririm kendimi
Burcunu kesin sormuşumdur ama ben balık hafızalı olduğum için hatırlamam tekrar tekrar sorarım

Ben ota çöpe ağlarım zaten .Ketumlasmaya çalışıyorum biraz.
Daha doğrusu iradi duyarsizlasma da diyebiliriz.
Duygu yoğunluğuna gelemiyorum.

Ağlarım bende ama ağladıkça ağlatıyor millet içim ağlıyor benmde çok nadir agliyorum artık
Yaranı asla kimseye belli etmiceksin kardeşine bile yeri geldiginde bunu ogtendim.
İstiyosan heyecanlıysan ble tersini bilcek millet aksi olmuyor

Kahvaltı hazırladım kendime. Sonra mutfağı toplayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı sildim. Parçalarını elimde yıkadım,
Tezgahı ve tezgah arkasını sildim,
Lavabo giderini temizledim tıkanmıştı,
Buz dolabını düzenledim,
Süt kaynattım ama kesildi
Bulaşık makinasını boşalttım,
Yemekten sonra mutfağı topladım,

Dışarı çıkarken çöpler atılacak. Bir de uyumadan önce tuvaleti ve lavaboyu temizlemem lazım. Bir dünya katlanıp yerleştirilmeyi bekleyen çamaşır, nevresim var. Ne zaman elimi atsam eşim sabote ediyor. Boşver sonra yaparız, birlikte zaman geçirelim diye. 10 gündür böyle üstüne eklendikçe ekleniyor.

Hunharca güldün hemde zalım yapışmadı mı.
Bende dün kek yaptım yeni kalıp aldım denemek için dışı yanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…