- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Oğlak burcum. Aslında duygusal olmamam lazımBurcunu kesin sormuşumdur ama ben balıkhafızalı olduğum için hatırlamam tekrar tekrar sorarım
Ben ota çöpe ağlarım zaten .Ketumlasmaya çalışıyorum biraz.
Daha doğrusu iradi duyarsizlasma da diyebiliriz.
Duygu yoğunluğuna gelemiyorum.
Rabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
Teyo o kadar iyi anladım ki seni aynısını ablam da yaşamıştı. Biri iyi niyetle yüzüne dua etmişti çok incinmişti bende kızmıştım hatta niye o ortama gidiyosun diye. Niye olduğunu o da çok anlayamadı ama öyle oluyo işteRabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
Dizi izlemek için çıngar çıkaran erkek de ilj defa görüyorumBu adam dizi seyredecem diye elimizden kumandayı alması sonra izlemek dışında herşey yapması beni deli ediyor
La olum !!!!!! maden seyretmiyosun kim öldü diye bana niye soruyon dizi seyredecem diye çıngar niye çıkarıyorsun
ama sor ne seyrediyor onu söyleyemez bazen gıcık olsun diye o öyle mi bu öylemi diye soruyorum "ben ne bileyim bırak seyredeyim"diyorDizi izlemek için çıngar çıkaran erkek de ilj defa görüyorum
Rabbim hayırlısını versin canım. Ben de ablama gittim. Kayınvalidesi tedavi vs sordu. Kadın kötü değil kendi kızlarının da çocuğu olmuyor diye iyi niyetle sürekli dua ediyor. Ama açıktan yapınca kalbim çok kırılıyor. Eve geldim epey ağladım.
Hahaha enişte bayağ komikmiş galiba.ama sor ne seyrediyor onu söyleyemez bazen gıcık olsun diye o öyle mi bu öylemi diye soruyorum "ben ne bileyim bırak seyredeyim"diyor
Ahh şu özel hayat olmasa yemin ederim nasıl seyretiğini yayınlardım
Teyocanım ben de oğlağım ve ben de çok kolay duygusallaşıyorum her şeye ağlama potansiyeline sahibimOğlak burcum. Aslında duygusal olmamam lazım
Canım benim çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız hepinizna böyle sarılmak geldi içimden.
Beni çok iyi anladığını biliyorum canım. Benim de ablam kıyamam ya üzülmeyeyim diye ne çok çabalıyorTeyo o kadar iyi anladım ki seni aynısını ablam da yaşamıştı. Biri iyi niyetle yüzüne dua etmişti çok incinmişti bende kızmıştım hatta niye o ortama gidiyosun diye. Niye olduğunu o da çok anlayamadı ama öyle oluyo işte
Bunun burçla zerre ilgisi yok. İnsansın yara alıyosun.
Can çünküBeni çok iyi anladığını biliyorum canım. Benim de ablam kıyamam ya üzülmeyeyim diye ne çok çabalıyor
İyi olmana sevindim nur annelere bişey olmasın onlar evin merkeziİyi akşamlar herkese
Yavaş yavaş kendimi daha iyi hissediyorum diger günlere kıyasla.
Bugün kek yaptım ne zamandır elimi vurmuyordum keke böreğe özlemişim.
Firinda yoğurt soslu tavuk yaptım ilk defa denedim. Yoğurtlu ne zamandır niyetliydim yapmaya bugüne kismetmis.
3 makine çamaşır katladim.
Başka da bir şey yapmadım. Öğle 2 saat uyumuşum ne iyi geldi bir bilseniz.
Şimdi fırsat bulmuşken biraz bakayım hemde yazayım buraya dedim.
Sağol bonusum. Doğru diyorsun⚘⚘⚘İyi olmana sevindim nur annelere bişey olmasın onlar evin merkezi
Dan diye daldım amaCanım benim çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız hepiniz
Dan diye daldım amasen de iyi ki varsın hep ol hep mutlu ol inşAllah
Sağol bonusum. Doğru diyorsun⚘⚘⚘
Sen nasıl oldun sen de biraz rahatsizdin en son?
Yaşıtız deme öyleBenim yaşlılıktan artık böyle bi gün iyi 2 gün kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?