- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Doktora söyle Bonus1 ay aldım bıraktım. Randevu aldım canım gidicem inş epeydir gidim diyodum zaten
12 1 gibi erkenErken derken ne kadar erkenkahvaltı hazırlığında buzdolabına yogurt ve yumurta dökmüşler. Silelim derken berbat etmişler. Ben mutfaga yeniden başlıcam galiba
TamamdırKuzum önce haşlayıp süz .klasik soğan biber domates yada salca ile kavur
Yada teryağı sogan (varsa kapya biber)ile kavur
Altını kapatmaya yakın 3 diş sarmısayı döv 1 2 dakika öyle karıştırıp kavur yoğurtla sevis et
En sevdiğim tarzı bu rahatsız olduğun o kuru tadı sarmısak alıyor lezzetli oluyor
Bak aklıma plavı geldi
Norma soğan salca ile kavur suyu ver fasülye pişince bulgur koy pilav gibi pişir
Bizim bulgur köfteli olan yemeğide var
Ben hic baslamadim daha yaBenim kız herşeyin yerini değiştirmiş gibi
Siz kacıncı günündesiniz
Kuru fasulye mi koyuyordu. Islamadim ya direkt haşladımAnnem çok güzel yapardı normal fasulye koyardı içine tanesi bol olurdu. Bi tur haşlıyodu sanki
Canım son varyant ciddi anlamda hızlı bulaşıyorİyi akşamlar kızlar kp pozitif çıktı bugün cuma görüşmüştük. yarın da ben kardeşime bakmaya gidecektim annem işe başlıyor. Daha tamamen ayağa kalkamıyor ne yapsam bilemedim
3 gün içinde belli olur bence.İyi akşamlar kızlar kp pozitif çıktı bugün cuma görüşmüştük. yarın da ben kardeşime bakmaya gidecektim annem işe başlıyor. Daha tamamen ayağa kalkamıyor ne yapsam bilemedim
Birazdan gelip anlatacam
Dizinden ameliyat oldu canım tek başına oturup kalkamıyor daha. Annem izin almıştı bitti. Normaldr gündüz babam idare ediyordu ama yarın onun da şehir dışında işi var. Cuma görüşmüştük işte biz şu an iyiyiz.Canım son varyant ciddi anlamda hızlı bulaşıyor
kaynım pazar günü bize geldi salı günü belirtiler başladı çarşamba pozitif çıktık istersen bir gün daha bekle belirtilerini gözlemlemen iyi olur
Özel değilse kardeşinin sorunu neydi ?
Hayır canım bi belirtimiz yok çok şükür ama maskeyle durarım zaten3 gün içinde belli olur bence.
Varmı sende semptom ?
Gidersen de evde maske tak.Cami aç havalandır.Ayni odayı paylaşma başka odada otur.
Ben şimdi kendimi gözlemliyorum.
Bizim Perşembe toplantı vardı.
Kalabalıktı biraz şüphe ettim.
Birde parfüm siktim alerjim var çünkü.Bide beyaz maske alerji yapıyor.
Cuma boğazım ağrıdı.
Dün başım bugün üşüme alerji mi değil mi bakicam durumuma gore.
Bal zencefil yemekten bir hal oldum.
Canım önceden biraz haşlayabilir ya da suda bekletebilirsin. Ama ben düdüklüde yaptığım için gerek duymuyorum. Normal taze fasulye yapar gibi yapıyorum. Ekstradan birazcık bulgur katıyorum.Kurutulmuş taze fasulye ile yemek yapan var mı? Ilk defa yapıcam hicbir fikrim yok
Yaptim aynen haşladım ıslayinca daha iyi oluyomus ama duduklude yaptim bende.Canım önceden biraz haşlayabilir ya da suda bekletebilirsin. Ama ben düdüklüde yaptığım için gerek duymuyorum. Normal taze fasulye yapar gibi yapıyorum. Ekstradan birazcık bulgur katıyorum.
Gerçi çoktan yapmışsındır
Eline sağlık canım ☺ ay özlemişim yarın yapayım en iyisiYaptim aynen haşladım ıslayinca daha iyi oluyomus ama duduklude yaptim bende.
Oyyy jesim senin bebegin 3 aylik mi anaa ben senin hamis oldugunu bilmiyordum valla 1.asi cok zordu bize onran donra 3.atak galiba .atak bitmiyorki ataksiz gunler sayiliBilmiyorum ki yavrum 3. Ay atağı var mı ki ?
Yap yapEline sağlık canım ☺ ay özlemişim yarın yapayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?