Hastalığım sürece daha beter oldu başlanılacak gibi değilMutfak odağina hiç baslamamis olan var mı?
Kiler duruyor benim eşlik ederimMutfak odağina hiç baslamamis olan var mı?
Kiler buzdolabı duruyor balkon temizdi ona da oldu bir takım şeylerMutfak odağina hiç baslamamis olan var mı?
Benimde hep esim vakit gecirdi herseyin yeri degismisHastalığım sürece daha beter oldu başlanılacak gibi değil
Yarın baslayalim mi erkenden? korniş mi ahahahKiler duruyor benim eşlik ederimbir de korniş gelirse perde asılacak gelmezse storlar yıkancak
Yarin seyedelim mi kendni iyi hissedersenKiler buzdolabı duruyor balkon temizdi ona da oldu bir takım şeyler
Ah bi de ben dahil olsam benim de berbat her yerU UcanSupurge nin dedigi gibi başka yere de odaklanalım heryer berbat heryere dahil olurum
Erken derken ne kadar erkenYarın baslayalim mi erkenden? korniş mi ahahah
Kuzum önce haşlayıp süz .klasik soğan biber domates yada salca ile kavurKurutulmuş taze fasulye ile yemek yapan var mı? Ilk defa yapıcam hicbir fikrim yok
Benim kız herşeyin yerini değiştirmiş gibiBenimde hep esim vakit gecirdi herseyin yeri degismis
Yarın baslayalim mi erkenden? korniş mi ahahah
Yarin seyedelim mi kendni iyi hissedersen
Bonus covit atlattin sen kan sulandırıcı kullanıyor musun?İki şeyin arasında olan bi sıkışma hissiyle acıyor duruyor tekrar oluyor
Bonus covit atlattin sen kan sulandırıcı kullanıyor musun?
Ya da kullandın mi ?
Doktor görmesi şart seni.
Annem çok güzel yapardı normal fasulye koyardı içine tanesi bol olurdu. Bi tur haşlıyodu sankiKurutulmuş taze fasulye ile yemek yapan var mı? Ilk defa yapıcam hicbir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?