Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sağolasın canım benim allah razı olsun valla kimse bilmiyordu be muyittin doğurunca paylaştım belli sebeplerle.

Oda seni öpüyor teyzesi anasının kolu koptu 3 gündür söyle de insin kucaktan duanı eksik etme bizden

Kızlar her halimize şükür tabi de valla çok yoğun geçiyor bebem huysuz baya 3 gündür gelemedim okuyamadım kaçırdığım şeyler olduysa affola
Atak haftaları zor geçiyor, Allah kolaylık versin. Kucaktan inmek, memeden ayrılmak istemiyorlar. Uyku düzeninin bozulması da bonusu oluyor bu sürecin. Ben sling çok kullandım, hala da kullanıyorum. Gün boyu yapışık ikiz gibi dolaşıyoruz bazen. Benim işimi çok kolaylaştırdı. En azından kolum, sırtım, belim çok ağrımadı. Anneyle ten teması kurunca sakinleşiyorlar. Bu süreçte ten temasını arttırmayı dene jes, çok faydası oluyor. Kızımı soyup, kendim de üstümü çıkarıp slinge koyuyordum. Bütün gün çıplak dolaşıyorduk.

Kahvaltıyı eşimle hazırladık, sonra mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Kızımı yıkadım,
Bizim yatağın ve kızımın yatağının alezini yıkadım,
Bir battaniye yıkandı,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Günlerdir bekleyen tüm çamaşırları katladım yerlerine yerleştirdim,
Nevresimleri koyduğum dolabı düzenledim, tozunu aldım,
Havluları koyduğum kutuyu düzenledim,
Duş aldım. Duşta saç maskesi yaptım,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Çamaşır makinasının ve bulunduğu dolabın tozunu aldım,
Aynanın önünü, parfüm şişesi vb. ürünlerin tozunu aldım,
El havlularını değiştirdim,
Şimdi ayaklarımı kremledim. Üstüne de çorap giydim. Biraz takılıp uyuyacağım. İyi geceler diliyorum

Dediğin herşey doruklarda Valla bende şükür kanguru aldım geçen hafta evin içinde öyle dolanıyoruz lakin soyarak dolaşma şuan bize uzak malum kış var kokumu alıyor kalbimi dinliyor sıpa yeter ona keşke yaz olaydı ben zAten donla geziyom evde ahahahhaha

Minik yine uyanık anlaşılan

Ödev aşkıyla yanıp tutuşan sayfa kardeşlerim selam eder gözlerinizden öperim.
Nego hocanıza da istirham ederim.

14 şubat ödevi

Mutfak odak noktasından kalan maddeleri bitirmek en azından bitirmeye çalışmak hiç olmadı mutfağa etraflıca bi bakmak
Banyo temizlemek, ( evet hiç düşünmedim)
Paspaslarını ya da bornozları yıkamak ya da kirli sepeti temizlemek
Kendimize bizden ala sevgili olmaz kendi 14 şubatımızı kutlamak

kk birinci noteri
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
malipina
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
U UcanSupurge
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
sudem34
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Mikan
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
BereliPenguen

Mutfakta camlar ve balkon kalmıştı onu yapayım inşallah sonra da banyoyu temizleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…