Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün disardahim negom
Sen evde durmaz mısın
Kolay gelsin
Çamaşır makinası temizliği için alternatifler neler hanımlar , sizin yaptığınız karışımlar nelerdir.
Madde madde yazmaya halim yok bugün ama birsürü iş yaptım. Halsizlik ve bunalımlı halim hala devam ediyor. Birazcık mola verdim nete tadım tuzum yok pek. Kolay gelsin herkese.
Kızlar bende tam bunu sormaya geldim makinenin içini nasıl temizleyeceğiz
Ayyy ne zamandır aklımdaydı. Siz neyle temizliyorsunuz içini.
Karbonat ve sirke koyup 90 derecede çalıştırıyorum

Ben geldimmm, iki gündür evimi resmen pakladım ve çok mutluyum. Dün yatak odası ve salon dip köşe, nokta atlamadan temizlendi. Vitrin, konsol içi ve klimalar, camlar dahil. Aylardır evim ilk defa temizlik kokuyor bana. (Bir yerler kalınca ev pişmiş gibi geliyor, içim daralıyor)

Bugün yaptıklarım; fırın ve mikro dalga temizlendi. Mutfak dolapları iç dış silindi. Halı silindi. Klima filtre dahil temizlendi. Bulaşık makinası ve fırını akşam eşim çekip silmişti.
Banyo; dusakabin, klozet, c.makinasi, sohben ciflendi, silindi, temizlendi. Duvarlar, yerler ciflendi.
Balkonlar yıkandı, demirleri silindi.
Şimdi de yemekler ocakta. Yorgun ama mutluyum

Ya konu çamaşır makinesiysen bu sıvı temizleyici var ya onu kullanan var mı işe yarıyor mu çok da pahalı geldi bana

Ben geçen hafta kullandım onu, beğendim valla. Çamaşırlar önce sanki rutubet kokulu çıkıyordu, kullandıktan sonra miss gibi çıkmaya başladı

İçim açıldı okurken
Ellerine sağlık canım

Gerçekten mi ya sanki benim makine de kokuyor

Benim makinam eski, 2 yıl bekar evimde kullanmıştım, epey bekledi, evlenirken de aldırmadım var diye. Markette gördüm, fiyatını hiç hatırlamıyorum ama, bulaşık makinası icin olanı da aldım hatta. Çamaşır makinasına faydası oldu, artık yumuşatıcı kokuyor. Dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…