Aynı anda yazdıkBen bulaşık makinesi tabletiyle temizlemeyi düşünüyorum.
Yaptım canım ben. Adama da icirdim. Korkuyor artık benden. Allah'ın aşkına bu suya ne koydun diyor.tovbe. çocuklara da icircem.Ya ne güzel, bende yapayım inşaallah
Sen evde durmaz mısınBugün disardahim negom
Kolay gelsiniyi günler yeni uyeyim iki kızım var büyüğü 3 yaş 4 aylık küçüğü 15 aylık şuan küçüğünü ayağımda sallıyorum mutfak bitti oturma odasıni silip süpürecem sonra kendim icin yelek örmeye çalışıyorum onu orecem
Çamaşır makinası temizliği için alternatifler neler hanımlar , sizin yaptığınız karışımlar nelerdir.
İçini neyle yapcaz nego varmı bir tarifin? Hazır olanı bulaşık makinesine denedim bir işe yaramadı,çamaşırada yarayacağını sanmıyorum. Para tuzağı hepsi. Dışını hergün siliyorum,banyoyu foş foş yıkadığım için :)
Madde madde yazmaya halim yok bugün ama birsürü iş yaptım. Halsizlik ve bunalımlı halim hala devam ediyor. Birazcık mola verdim nete tadım tuzum yok pek. Kolay gelsin herkese.
Kızlar bende tam bunu sormaya geldim makinenin içini nasıl temizleyeceğiz
Karbonat ve sirke koyup 90 derecede çalıştırıyorumAyyy ne zamandır aklımdaydı. Siz neyle temizliyorsunuz içini.
Pazar gununden beri evdeydim kiSen evde durmaz mısın
Kolay gelsin
Karbonat ve sirke koyup 90 derecede çalıştırıyorum
İyi o zaman gez tabiPazar gununden beri evdeydim ki
Gezdim gezdim anneme gidiyorum smdiİyi o zaman gez tabi
Bonus nerdesin yoksun bugün
He iyi olda takıl canım. Merak ettimEvdeyim :) ne bilim takılıyorum öyle
12 Aralık Ödevi
Çamaşır makinesini iç dış temizlemek
@malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
@Elalis
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
S Salty
@-Artemis
@Monoceto
@Bns
@xAnteros
@Lonely141
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@qusel
He iyi olda takıl canım. Merak ettim
Çok iyiyim canım çok şükür.Sen nasılsın neler yaptın?
Ya konu çamaşır makinesiysen bu sıvı temizleyici var ya onu kullanan var mı işe yarıyor mu çok da pahalı geldi bana
Gerçekten mi ya sanki benim makine de kokuyorBen geçen hafta kullandım onu, beğendim valla. Çamaşırlar önce sanki rutubet kokulu çıkıyordu, kullandıktan sonra miss gibi çıkmaya başladı
Kızlar hatim Grubu kurdular. Katılmak isteyen gelsin ama etiket neyi yapmayı bilemiyorum ben.
İçim açıldı okurkenBen geldimmm, iki gündür evimi resmen pakladım ve çok mutluyum. Dün yatak odası ve salon dip köşe, nokta atlamadan temizlendi. Vitrin, konsol içi ve klimalar, camlar dahil. Aylardır evim ilk defa temizlik kokuyor bana. (Bir yerler kalınca ev pişmiş gibi geliyor, içim daralıyor)
Bugün yaptıklarım; fırın ve mikro dalga temizlendi. Mutfak dolapları iç dış silindi. Halı silindi. Klima filtre dahil temizlendi. Bulaşık makinası ve fırını akşam eşim çekip silmişti.
Banyo; dusakabin, klozet, c.makinasi, sohben ciflendi, silindi, temizlendi. Duvarlar, yerler ciflendi.
Balkonlar yıkandı, demirleri silindi.
Şimdi de yemekler ocakta. Yorgun ama mutluyum
Gerçekten mi ya sanki benim makine de kokuyor
İçim açıldı okurken
Ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?