- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Ayy ne güzel ya benim okumaya hiç vaktim kalmıyor ama acaba duasına beni de alır mısınız yüzsüzlük mü olurDualarım sizinle de.katilcaksan arkadaşa deyim etiketlesin
Ben senin yerine okuyayım İnşallahAyy ne güzel ya benim okumaya hiç vaktim kalmıyor ama acaba duasına beni de alır mısınız yüzsüzlük mü olur
Ayy ne güzelsin yaBen senin yerine okuyayım İnşallah ❤
Yarın basliycaz canım. Sonrakine etiketliyelim o zaman seni. İnşallah
Dolunay varmış ya, ondan bizim bu haller hep
Kuzu ne zamana kadar bu cüzler bana da 29 30 düşmüşBen senin yerine okuyayım İnşallah ❤
Onlar yorulmazMiskinim diye diye yemek yaptım yemekten sonra mutfak dolaplarını üstten sildim evi toparladım süpürdüm. Biraz sonra kızı doyurur uyuturum. Ayyy yoruldum ama.Kızımın enerjisi bende olsa dağları taşları temizlerim herhalde. Bir çocuk hiç mi yorulmaz hiç mi oturmaz ya.
Ay Bi de bana 2. Yap bu büyüdü diyorlar büyüdü dedikleri çocuk 16 aylık hırçın sürekli ağlayan uyumayan bir çocuk bunun nesi büyümüş fındık faresi.Onlar yorulmaz
Yok ya 16 aylık çok küçük. 3 yaş iyi fark olarakAy Bi de bana 2. Yap bu büyüdü diyorlar büyüdü dedikleri çocuk 16 aylık hırçın sürekli ağlayan uyumayan bir çocuk bunun nesi büyümüş fındık faresi.
Aaaa ben de bilmiyordum hafta Sonu deneyeyimKİzlar bugün fırın temizledim ben. Yan kısımlar çıkıyormuş yaBen onu daha bugün keşfettim Yıllardır boşa cebelleşmişim raf aralarını silmek icin
Bi yerde 6 yaş iyi diyordu o evin tek çocuk olmasını bi hissedecekmişYok ya 16 aylık çok küçük. 3 yaş iyi fark olarak
hissedince de yaniii o saltanatı kim.birakirBi yerde 6 yaş iyi diyordu o evin tek çocuk olmasını bi hissedecekmiş
Aynen çok ufak ve yaramaz.Yok ya 16 aylık çok küçük. 3 yaş iyi fark olarak
Ablamın çocuklarının arasında 6 yaş var hala kabullenemiyor.Bi yerde 6 yaş iyi diyordu o evin tek çocuk olmasını bi hissedecekmiş
Aynen vallahi çok zorluk çıkartıyorlar.hissedince de yaniii o saltanatı kim.birakir
Aaaa ben de bilmiyordum hafta Sonu deneyeyim
15 günmus canım. Kendini sıkmadan okuyabilirsen oku okuyamazsan inşallah ben okuycamKuzu ne zamana kadar bu cüzler bana da 29 30 düşmüşbir kaç sayfa ben de okuyabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?