- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Yine hasta oluyorum genzim yanıyor :/
Mecbur yapılıyor canım, birimince yine bana bakıyor o işler :/İyileştim sanıp başlıyorsun ucundan kıyısından is yapmaya. Dikkat et canim, senin bebeler de var, as ekmek ilgi bekleyen
Yine hasta oluyorum genzim yanıyor :/
Boğazda ağrı kalmadı ki, ayy bakmıyorum kendime hiç. Yarından itibaren sağlıklı gıdalar tüketicem yeterOna iyileşemedim denir
Yok canım ilk bölüme göz atmıştım o kadarNego poyraz karayeli izledinmiydi?
Boğazda ağrı kalmadı ki, ayy bakmıyorum kendime hiç. Yarından itibaren sağlıklı gıdalar tüketicem yeter
Yok canım ilk bölüme göz atmıştım o kadar
Yeşillik, meyve bol bol. İhmal ettim bunları son zamanlarda, suyu daTam geçmedi işte o. Neler tüketicen
Polisiye tarzı yabancı diziye başlıycam niyetim öyle bu araTamda ordayım bende :)
Yeşillik, meyve bol bol. İhmal ettim bunları son zamanlarda, suyu da
Polisiye tarzı yabancı diziye başlıycam niyetim öyle bu ara
Dukan gazoz yaparım bir taşta iki kuşLimon mesela hergün 1 tane içmemiz lazım
Öyle diyorlardı evet ablam izlemişti onuHemde yabancı vuuuben şuna bi bakim hele iyi dizi diyollardı
Benim tek güncel dizim diriliş tiEn son kara sevdayı izledim sonrada çarpışmayı. Güncel dizi izlemiyorum erkenci kuş vs bayıyo
Dualarım sizinle de.katilcaksan arkadaşa deyim etiketlesinNerede ki, adı ne canim
Dualarım sizinle de.katilcaksan arkadaşa deyim etiketlesin
Yarın basliycaz canım. Sonrakine etiketliyelim o zaman seni. İnşallahBi hafta reglim de, süresi varsa geleyim canim
Valla bunlar vesile oluyor, iki tane haftalık bir de aylık var bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?