Düzenli Evimiz & Hayatımız

La havlee lanetlendin mi noldu kahve nasıl olmaz çıldıracayim
Nasıl olur bu
Beni de affet bari ben de güldüm
Yaşasın makine
O zımbırtıyı yıkamamak için cezvede yapıyorum

Beniki makineye atılıyor
Şanslısın mikrodalganın üstüne koyuyorum makineyi bi gün suyu çok koymuşum sen taş mikrodalganın içine dol bozulacak diye ödüm koptu eşime üst tarafı söktürüp mikrodalganın içini silmiştim o gün Bugündür içim soğudu makineye

Bekonun eski modeli kendinden su hazneli
Yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum bir ara yeni modelini alayım bunu eşim iş yerine götürecekti . Eski modeller hep iyidir düşüncesiyle almadım
Lezzet olarak çok iyi.

Bekonun eski modeli kendinden su hazneli
Yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum bir ara yeni modelini alayım bunu eşim iş yerine götürecekti . Eski modeller hep iyidir düşüncesiyle almadım
Lezzet olarak çok iyi.
En iyisini yapmışsın canım ben de sütlü kahve yapma özelliğinde ötürü almıştım

Eki Görüntüle 3007220
Sırasıyla bu işler.
Ben onun oyununa o benim ev işime şimdi de o bana yardım ediyor minik kuşum.
Başka bir şey paylaşmicam yeter bu kadar görsel bugünlük bu kadar
Bakınz o tombik cezvelerin çoğusundan kahve akarken insanın saçı ağarıyor döküldümü stresinden.
Ama bazısı da çok iyi

Bakınz o tombik cezvelerin çoğusundan kahve akarken insanın saçı ağarıyor döküldümü stresinden.
Ama bazısı da çok iyi
Cezve demişken bonusum seni ve buradaki tüm arkadaslari kahveye davet ediyorum .fincanıni kapan gelsin.
Saat 10.30 da kahveler pissin.

Özellikle Selizay Sen .
Baş ağrım çok diyorsan kahveni içeceksin hemde koyu ve acı olsun.
Kahvemi alıp gelirim . Saat 10 30 a kadar mutfağı biraz toparlamis olurum.

Geleyim kaçırmazsam ama içmiş kadar oldum zaten

Çiçekçiye gitmek istiyorum da sevgililer gününde romantik herifler yağmalamıştır kalmamıştır diye gitmiyorum
Bende dün sitenin bahcesine ineyim dedim sonra bir gün daha durayım her ihtamele karşı diye durdum güçüm olsa bura yakın bir çiçekçi var gider bir hava alırdım

Eklentiler

• 9D5ECBE7-83EC-4413-8FDA-E68F5ED8D865.webp
    195,3 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…