- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Nasıl olur buLa havlee lanetlendin mi noldu kahve nasıl olmaz çıldıracayim
Beni de affet bari ben de güldümBak anlatıyorum
Bakır cezvemi aldım elime soğuk su koydum kavemi koydum
Ocağa koymadan önce şöyle bir karıştırdım
Ocağın en küçük gözüne koydum kıstım aldını köpük tolandığını görünce aldım tekrar ocağa koydum kaynayınca boşalttım fincana
Sankı kısık ateşte telve dibe çöktü durularştı suyu
Kısık ateşi beklerken köpükte kaçtı köpüğü erken aldım sanırım
O zımbırtıyı yıkamamak için cezvede yapıyorumYaşasın makine
Beniki makineye atılıyorNasıl olur bu
Beni de affet bari ben de güldüm
O zımbırtıyı yıkamamak için cezvede yapıyorum
ŞanslısınBeniki makineye atılıyor
Bekonun eski modeli kendinden su hazneliŞanslısınmikrodalganın üstüne koyuyorum makineyi bi gün suyu çok koymuşum sen taş mikrodalganın içine dol bozulacak diye ödüm koptu eşime üst tarafı söktürüp mikrodalganın içini silmiştim o gün Bugündür içim soğudu makineye
En iyisini yapmışsın canım ben de sütlü kahve yapma özelliğinde ötürü almıştımBekonun eski modeli kendinden su hazneli
Yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum bir ara yeni modelini alayım bunu eşim iş yerine götürecekti . Eski modeller hep iyidir düşüncesiyle almadım
Lezzet olarak çok iyi.
Bekonun eski modeli kendinden su hazneli
Yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum bir ara yeni modelini alayım bunu eşim iş yerine götürecekti . Eski modeller hep iyidir düşüncesiyle almadım
Lezzet olarak çok iyi.
Bakınz o tombik cezvelerin çoğusundan kahve akarken insanın saçı ağarıyor döküldümü stresinden.Eki Görüntüle 3007220
Sırasıyla bu işler.
Ben onun oyununa o benim ev işimeşimdi de o bana yardım ediyor minik kuşum.
Başka bir şey paylaşmicam yeter bu kadar görsel bugünlük bu kadar
Cezve demişken bonusum seni ve buradaki tüm arkadaslari kahveye davet ediyorum .fincanıni kapan gelsin.Bakınz o tombik cezvelerin çoğusundan kahve akarken insanın saçı ağarıyor döküldümü stresinden.
Ama bazısı da çok iyi
İyileş yaptırcam ben sanaYapamayanlara düşünmüş teknoloji
Ne yaplım kave içmeyelimi
Cezve demişken bonusum seni ve buradaki tüm arkadaslari kahveye davet ediyorum .fincanıni kapan gelsin.
Saat 10.30 da kahveler pissin.
ÖzellikleSelizay Sen .
Baş ağrım çok diyorsan kahveni içeceksin hemde koyu ve acı olsun.
Kahvemi alıp gelirim . Saat 10 30 a kadar mutfağı biraz toparlamis olurum.
Şimdi bize bir de tompik cezve aratırmaBakınz o tombik cezvelerin çoğusundan kahve akarken insanın saçı ağarıyor döküldümü stresinden.
Ama bazısı da çok iyi
Yok yok ben kullandım sinirim bozuldu böyle ağzı dar lülüğüsü dışarı doğru olucak ki ince akıtabilelimŞimdi bize bir de tompik cezve aratırma
Pişirin kayveyi ,sıkın limon, terletin beniİyileş yaptırcam ben sana
Bende bakır cezve var ama sanırım çok büyük o da köpüğü dağıtıyorYok yok ben kullandım sinirim bozuldu böyle ağzı dar lülüğüsü dışarı doğru olucak ki ince akıtabilelim
Misafire çok iyi onlar bakır şart değil ya model olarak dedimBende bakır cezve var ama sanırım çok büyük o da köpüğü dağıtıyor
Bende dün sitenin bahcesine ineyim dedim sonra bir gün daha durayım her ihtamele karşı diye durdum güçüm olsa bura yakın bir çiçekçi var gider bir hava alırdımÇiçekçiye gitmek istiyorum da sevgililer gününde romantik herifler yağmalamıştır kalmamıştır diye gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?