Buraya mı gidicenBende dün sitenin bahcesine ineyim dedim sonra bir gün daha durayım her ihtamele karşı diye durdum güçüm olsa bura yakın bir çiçekçi var gider bir hava alırdım
Canın sağolsun babyAfiyet olsun nur çok güzel görünüyo yetişemedim ben
Kahve seansını kaçırdım.Cezve demişken bonusum seni ve buradaki tüm arkadaslari kahveye davet ediyorum .fincanıni kapan gelsin.
Saat 10.30 da kahveler pissin.
ÖzellikleSelizay Sen .
Baş ağrım çok diyorsan kahveni içeceksin hemde koyu ve acı olsun.
Kahvemi alıp gelirim . Saat 10 30 a kadar mutfağı biraz toparlamis olurum.
Evet gidemiyorum halim yok ama aşağı inip hava alacağım boğuldum artıkBuraya mı gidicen
Aklımdaydı kaçtı
buzlukta bir şey yokmuGecikmeli de olsa günaydın
Kayınvalidemler geliyormuş yine son an haberi. Hiçbir şey yapmayacağım ne evi toplama ne yiyecek bir şeyler. Habersiz, müsait misiniz diye sormadan gelene anca böyle olur.
Şu önceden haber verme inceliğini toplumca öğrenmemiz gerek kesinlikleGecikmeli de olsa günaydın
Kayınvalidemler geliyormuş yine son an haberi. Hiçbir şey yapmayacağım ne evi toplama ne yiyecek bir şeyler. Habersiz, müsait misiniz diye sormadan gelene anca böyle olur.
Yok belki belki dolapta da bişey yok habersiz son dk olur muŞ
buzlukta bir şey yokmu
Allah şifa versin şu yazdığın çok zorDün havlu işittim yüzüme kapadım öyle uyuyabildim
Şimdi iyiyim ama gözüm şiş
Sağol cnm Allah razı olsun bakalm saglik ocağı bişi yapamazsa acile gecicem her gribim bu şekilde geçiyor çok zor gerçektenAllah şifa versin şu yazdığın çok zor
OlmazYok belki belki dolapta da bişey yok habersiz son dk olur mu
Allah kabul etsin canım. Daha iyi olacaksın inş.bu virüs böyle işte.Etkileri hemencik geçmiyor sabırla atlatacaksınız inş. Ben hamileyken yaşadım hatırlamak dahi istemiyorum o kadar travma etkisi oluşturdu bende de.Her zaman dua ederim Rabbim hiçbir hamileye yaşatmasın hamilelikte 3 katı zor.Sağol canım merak edip sorduğun için.
Ya nedense öksürük geçmiyor. Dün oruç da tuttum. Ama o güzelim oruç bile ziyan oldu gibi baş ağrısından hiç keyfim de yoktu.
Iki hafta oldu ama hala ilk gün ki belirtiler devam ediyor.
Oruca ara verdim 6 gün tutarım demiştim 1 gün zor tuttum bu hafta.
Çocuklar daha iyiler şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?