Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kv sever anı baskınları ama ben sınır koyduktan sonra ben cağırınca geliyor yada gelsede ya bir kahve ya içecek bir şey içip cekiliyor
Benimki de hep aniden gelir baskın yapar gibi ev dağınık oluyor sabah gelirdi işte yapamazdım hatta benimki torun torba toplar öyle evime gelir.Torunlarıda bize postalar genelde çocuklardan evi toparlayamıyorum o derece.Ben evde ne varsa onu indiririm bazen börek,çay , meyve, çerez falan ben gittiğimde o hiçbir şey İndirmek istesede gerek yok derim yiyesim gelmez değer yok çünkü. Bu ara ev gözüme çok kirli geliyor çok gelen giden oldu çocuklarda çok geliyor özellikle halıları biran önce yıkamak istiyorum bebek elimi kolumu bağlıyor maalesef.

Yok yavrum dikkat ediyorum her zaman yediklerim işte ama bu son 4-5 gündür ayrı bir boyut
Kuzum melisa çayı iç bi sense bebişte rahat uyursunuz bende bi ara çıldırma boyutuna gelmiştim.Evde melisa vardı içtim rahatlamak için baktım bebiştede fark var 1 hafta boyunca içtim bende.Evde varsa papatya melisa iç günde 1 kupa.Bak dene gör nasıl rahatlatıyor inş.☺

Ş

buzlukta bir şey yokmu
Günlük yemeği zor yapıyorum Efser. Buzlukta da yok ne yazık ki bir şey.
Şu önceden haber verme inceliğini toplumca öğrenmemiz gerek kesinlikle
Daha önce sert bir dille habersiz geleni sevmem, bir gelir iki gelir üçüncüde kapıyı açmam dedim. Üstüne alınan kim.
Yok belki belki dolapta da bişey yok habersiz son dk olur mu
Yok bonusum, hastalık falan derken pazara markete bile gidemedik günlerdir.
mimesis bende sevmem habersiz yemeğe geleni genellikle haberli toplu gelirler elinden geleni yap kafi boşver
Eşimi aramışlar börek almışlar. Ben de çay koydum.

Kahvemi aldım balkona kaçtım kızlar hava miss çok güneşli tam temizlik havası.☺ Aylardan sonra ilk hatta gebeyken de içmezdim bayağ zaman oldu.Sabır eden derviş muradına erermiş. Kahvem bitti son kahveyi yudumluyorum, çekilmiş kahveydi çarşıdan almıştım.Paketliler hiç hoşuma gitmiyor.Bu bambaşka, dibek kahve de favorim.

Aynen şu an baktım havaya içim gitti kahve içiyorum

Çok şükür o işi cözdüm zaman aldı ama oldu
Bizikide lekeler var bende yollacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…