KesinlikleŞu önceden haber verme inceliğini toplumca öğrenmemiz gerek kesinlikle
Nasılsın nego
Kahve seansını kaçırdım.Koyu ve acı kahveyi de hiç içemem
Sana da geçmiş olsun. Afiyet olsun kahven deSelam canlar
Nur toparlarsin kendini umarım en kısa zamanda bende bugün sağlık ocağına ugricam sorucam risksiz bı ilaç varmı diye
Dün havlu işittim yüzüme kapadım öyle uyuyabildim
Şimdi iyiyim ama gözüm şiş
Dışarda icicem bugün kahvemi nurcum
Çamaşır attım makineye gelince marketten camasirliga asarım
Yemek isimde yok balık dedim ama hava güneşli bilemiyorum canm çekerse Alicam
Ayy çok şeker maşallah paylaş içimiz ısındı bu fotolarla
Bana gelenler çat kapı geldiğinde oyuncaklar yerde olduğunda ya da cocuklar bazen çoraplarla oyun oynuyorlar sağda solda olduğundaEvet ya ben buna çok maruz kalıyorum.Ev dağınık olunca utanırdım.Şimdi karşıdaki utanmalı diye düşünüyorum dan diye gelinmez hiç.Heleki küçük çocuğu olan birine.
Bakıyorum bu kim diyorum kendimePp sine hele
Çok şükür dinleneyim dedim hasta olarak dinlendim şansımaNasılsın nego
İyi ki geldin
Hoşbuldum
Bire bir aynı düşünüyorum seninle altına imzamı atarım.Sana da geçmiş olsun. Afiyet olsun kahven de
Bana gelenler çat kapı geldiğinde oyuncaklar yerde olduğunda ya da cocuklar bazen çoraplarla oyun oynuyorlar sağda solda olduğunda
-Ayy falan var evini görsen bal dök yala bir tane döküntü bulamazsın dedikten sonra
Ben
-Çat kapı gelmezsen benim evim de öyle.
dediğimde,Cevap olarak
- Ayy kız bosver ben hiç takılmıyorum öyle daginikliga diyenler gördüm.
Ben de:
- Ama ben rahatsız oluyorum bu şekilde kapıyı açmaya dediğimde bile teselliler en üst boyuta geçip
- Takilma böyle şeylere ben yabancı miyim sanki ayol deyip oturup kahvesini içip gidenler oldu çevremde.
Ya bunları yapana kadar bana deselerdi ki Nurcum yardım edelim mi ya da hadi ben cocuklarla ilgileneyim sen yapamadıklarini yap dese ne mutlu olurdum. Çat kapı gelen yardımsever olmalı ya da Çat kapı gelmemeli Aama nerdeee
Ben de ne dolmuşum ama
Kızlar neden etiketlemediniz haber veren yok aşk olsun.Hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?