Kimse misafire karşı değil helede bizim kültürde kutsal sayılır tanrı misafiri diye hürmet gösterilir.Sana da geçmiş olsun. Afiyet olsun kahven de
Bana gelenler çat kapı geldiğinde oyuncaklar yerde olduğunda ya da cocuklar bazen çoraplarla oyun oynuyorlar sağda solda olduğunda
-Ayy falan var evini görsen bal dök yala bir tane döküntü bulamazsın dedikten sonra
Ben
-Çat kapı gelmezsen benim evim de öyle.
dediğimde,Cevap olarak
- Ayy kız bosver ben hiç takılmıyorum öyle daginikliga diyenler gördüm.
Ben de:
- Ama ben rahatsız oluyorum bu şekilde kapıyı açmaya dediğimde bile teselliler en üst boyuta geçip
- Takilma böyle şeylere ben yabancı miyim sanki ayol deyip oturup kahvesini içip gidenler oldu çevremde.
Ya bunları yapana kadar bana deselerdi ki Nurcum yardım edelim mi ya da hadi ben cocuklarla ilgileneyim sen yapamadıklarini yap dese ne mutlu olurdum. Çat kapı gelen yardımsever olmalı ya da Çat kapı gelmemeli Aama nerdeee
Ben de ne dolmuşum ama
Aynen benim de yarın misafirim var ben de temizlik yaptımNego başganım Hoşgeldin. Iyiki böğün temizlik aşkım tuttuydu. İşten geldim odaları sildim.
Hoş geldin kaptanım o nasıl bir gol öyleBakıyorum bu kim diyorum kendime
Hazımsızlara şişkinlik yapar şimdi dönüşüm ikram edeyim dedim
Hoşbuldum
Ya a ha haKızlar neden etiketlemediniz haber veren yok aşk olsun.Hoşgeldin başkanım yaa sensiz hiç olmuyor bi daha gelmeyeceksin sandım. Arkadaşlığımız yeni başlamıştı.. ⚘
Geldin haaaaa
Gitme bidaha negoooooooo
Geldim ula geldim sakinSen gittiğinden beri çocuk da uyumuyor durmuyor negoooooo
HoşbuldumAaa nego gelmisss süpersin negohoşgeldin özledik
Vayyy
Ooo elf gözlerim neler okuyorNego başganım Hoşgeldin. Iyiki böğün temizlik aşkım tuttuydu. İşten geldim odaları sildim.
HoşbuldumHoşgeldinNego yeni profil resmi mükemmel haha
Hoşbu5Hoş geldin kaptanım o nasıl bir gol öyle
Soda şişesinde çamaşır suyu ikram edilirNego profilin bana açık deterjancılarda çamaşır suyu istemek için boş şişe götüren alışveriş sahneleri getiriyor
Adın alt beynimize temizlik diye işlendiği için seni bu sahnelerde arıyorum
Birazda hadi kalkın diyecekmişsin gibi
Çok geçmiş olsun canım, sık gelmesen de gitmeGeldim ama yine çok aktif olamam bir süre maalesef. Yine hasta oldum yeni düzeliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?