Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kimse misafire karşı değil helede bizim kültürde kutsal sayılır tanrı misafiri diye hürmet gösterilir.
Günümüzde bu hoşgörü yok kimse o nezaketle yaklaşmıyor kayınvaldeler araştımacı gazetecelik ruhuyla yaklaşıp ani Baskınların peşinde konu komşu çiynenecek sakız arıyor böyle böyle özümüzü bize unuturdular .
Eskiden öylemiydi konu komşu müşkülünü anladığı an ya yardım ederdi yada utanmayasın diye ocakta yemeğim var der kafasını cevirirdi
Samiyete olan akraban yerdeki yatağın ucunu kıvırıp köşesine ilişip oturdu varsa yerler yoksa birlikte bir bulgur pilavı soğanı kırıp katık ederlerdi
Ben annemim misafir var diye eteklerinin zil çalmış dolandığı hiç görmedim yada 40 çeşit biliyorum diye 40 çeşit yaptığınıda görmedim
Eskiden neden herşey daha güzeldi biliyormusunuz?
Soframız mutavazı,kalbimiz geniş,niyetler temizdi

Hava çok guzeldi evet ya gezmek iyi geldi
Sağlık ocağına soledim bişi veremem şu durumda bunyeni bozamam dedi
Nane yağı ve sıcak havluyu önerdi
Nane yağı aldık burnun aksın iyi dedi ilaç önermiyorum dedi
Hamile olsan kolay ama bu durumda bişi veremem dedi öyle öyle gecicek geçmeye meyilli gibi bakalım
bizde durumos yedik eşimle kahve icesim gelmedi ya yine de gezmek güzeldi

Aaaaaa Nego gelmiş hoşgelmiiiiiiş
Hoşbuldum
Kızlar neden etiketlemediniz haber veren yok aşk olsun. Hoşgeldin başkanım yaa sensiz hiç olmuyor bi daha gelmeyeceksin sandım. Arkadaşlığımız yeni başlamıştı..
Ya a ha ha

Gitme bidaha negoooooooo

Sen gittiğinden beri çocuk da uyumuyor durmuyor negoooooo
Geldim ula geldim sakin
Komşu olsak alır bakardım bebene sen uyurdun içerde
Aaa nego gelmisss süpersin nego hoşgeldin özledik
Hoşbuldum
Vayyy
Nego başganım Hoşgeldin. Iyiki böğün temizlik aşkım tuttuydu. İşten geldim odaları sildim.
Ooo elf gözlerim neler okuyor
Hoşgeldin Nego yeni profil resmi mükemmel haha
Hoşbuldum
Hoş geldin kaptanım o nasıl bir gol öyle
Hoşbu5
Soda şişesinde çamaşır suyu ikram edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…