Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu ödevi yarına yapacağım inşallah. Bir haftadır hatta neredeyse iki olacak. Zor günler geçiriyorum. Kafamı toplayıp da işlerime bakamadım bile. İnşallah yarına toparlayacağım işleri

Bonusum Allah razı olsun kardeşim hatırlanmak ne kadar güzel ben daha iyiyim şükür.Ahali ateşli.Ebeveyn olmak ne zor çocuk gece ateşlenip sabaha kadar uyumayinca daha da iyi anladim.Ne çekiyor insanlar.

Bonus kaç günde atlatırız?

Sen nasılsın?

Geçmiş olsun tekrar covid geçiriyosunuz heralde valla burda okuduklarımız hep çocukların 1-2 gün ateşli olduğu.

Biz geçireli 4 ay oldu ama genelde 4-5 günde hafifliyor çoğu kişide.

Geçmiş olsun tekrar covid geçiriyosunuz heralde valla burda okuduklarımız hep çocukların 1-2 gün ateşli olduğu.

Biz geçireli 4 ay oldu ama genelde 4-5 günde hafifliyor çoğu kişide.
Sağol canım.
Dün sabah başladı ateş inşallah yarına geçer o zaman.

Sudem geçmiş olsun canım ya kaçırdım ya da atladım farkında olmadan çok özür dilerim canım
Çabucak geçer inşallah
Allah razı olsun inşallah insan kimse bişey yapmasa bile anlatinca rahatlıyor.

Bir yandan herkes nete moral bulmaya kafa dağıtmaya çalışiyor yazma üzme kimseyi diyorum bir yandan da insan çocuk gibi nazlanmak istiyor kimsemiz yok bir kap yemek yapsa biri getirse ne güzel olurmuş aile akraba böyle zamanlarda ne kadar değerli

Aynen öyle bende covid geçirdiğimde aynen böyleydm o kadar haklısın ki
Bı de anne olunca o hak alınıyor elinden
Rabbim yardımcın olsun canım

Aynen öyle bende covid geçirdiğimde aynen böyleydm o kadar haklısın ki
Bı de anne olunca o hak alınıyor elinden
Rabbim yardımcın olsun canım
Amin inşallah

Sali rabdevun vardı Sanki gittin mi ?

Sende hastaydın toparlandin mi?

Hepimiz o süreçte yazdık canım buraya yazmasak daha kötü olurduk inan hem başkalarının da nasıl geçirdiğini bilmek iyi geliyor hemde samimi gördüğüne başım ağrıyor demenin bile sıradan insanla farkı var :)
Görüştüğün komşu falan yok mu? Uzak mı herkes?

Amin inşallah

Sali rabdevun vardı Sanki gittin mi ?

Sende hastaydın toparlandin mi?

Gittim canm asilamam yapıldı 28 şubata sonuç belli olcak inşallah hayırlısı valla bı aciliyorum bi tekrarliyor sinüsler
Doktora gittim bugün ama hamile olsan ilaç var ama şu durumda bişi vermem dedi nane yağı ve sıcak havlu önerdi nane yağı aldım bakalm ama bugün daha bı iyidim
Heyecanlı bekleyiş sürüyor belirti dinlemiyorim kendimde ama ağır iş yapmiyorum ağır kaldırmiyorum canım eşim sağolsun pür dikkat
Yarın duphastona baslicam sabahtan bitince adet olmazsam test yaptircam

Akraba var bir tane görüşüyoruz da.
Bakma bizde cinsiz.
Hazır suyla yemek yaparız .Her yerin her ürününü yemeyiz.

Şehir dışında onun dışında herkes . İstanbul da biz varız bir de akraba İste.Abla kardeş bir tane şart ya.

Seni var mı kardeşin ablan burda?

Allah umduğun gibi eylesin

Aşılarin tam ise korkma Allah'ın izniyle.

Düşünmemeye çalış beynini başka şeyle yor.

Hayırlısı olsun

Var canım aynı yerde yakınız ben hiç yemeksiz kalmadım şükür.
Allah eksikliğini göstermesin hiç birisinin.
Onlar yakın olmasa mecbur bi komşu ilişkisi kurulurdu heralde.

Hastayken öyle cinslikler pek işlemiyor aslında ne olsa oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…