Sardunya, kalanşo alacaksın o zaman. Menekşe birde.Ben yapraklı bitkileri çok sevmiyorum istiyorum çiçek olsun mis gibi koksun
Hayat devam ediyor aslında gizli savaşlar hiç bitmiyor terör gibi yigenim şehit olduktan sonra bende hiçbir haberi seyretmiyorum ağlayan bir anne duyunca kulaklarımı kapatıyorumHaberlere bakmayınca tv açmayınca gerçekleri yok sayıyorum. Canım çok sıkıldı göz göre göre savaş çıkıyor. Allah ülkemizi masumları korusun.
arkadakileri değişcen mi? Tesbihi daha büyük bişeye dikebilirsinDün bunun saksısını değiştim kuruyanlarını aldım sodalı su yapıp verdim biraz canlandı
Evetarkadakileri değişcen mi? Tesbihi daha büyük bişeye dikebilirsin
Ben de çok hevesleniyorum. Çalışırken tutardım ajanda, çok da hoşuma giderdi ama şimdi evdeyken ne yazacağımı bilemiyorum. Ocak ayında tutmaya çalıştım baktım kağıt israfı gibi oluyor bıraktım.Kızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Bir ara hafızaya zararlıymış diye duymuşdum bana saçma gelmiştiBen de çok hevesleniyorum. Çalışırken tutardım ajanda, çok da hoşuma giderdi ama şimdi evdeyken ne yazacağımı bilemiyorum. Ocak ayında tutmaya çalıştım baktım kağıt israfı gibi oluyor bıraktım.
Sabahki yer sofrasıda var mı ? havluya açılan kapıdan bakarak yaparız kahvaldımızıAralıklı kahvaltıcılar çay hazır
Sürekli ajanda kullanan biri için önemli şeyleri yazmak büyük avantaj olur ama ben kullanmayı beceremediğim için yazsam da not ettiğimi unuturum.Bir ara hafızaya zararlıymış diye duymuşdum bana saçma gelmişti
Aslında faydası olması lazım hatırlamak için yazılınca akılda kalır
Ben not ettiğimi unutmuyorumSürekli ajanda kullanan biri için önemli şeyleri yazmak büyük avantaj olur ama ben kullanmayı beceremediğim için yazsam da not ettiğimi unuturum.
Ay ne kadar güzel ya efser
Uyku saatine iş kalmasın istedim ders çalışacağımOo maşallah hızlısın
Halıcıyı aradım yıkamak için cumartesi gelecekmiş1 saat 10 dk kahvalti basinda oturmusum
1 saat 10 dk kahvalti basinda oturmusum
Ben hızlı yiyorumAnca kes parçala yud
Zaten edirim iki öğün onuda en alasından etmeliyimBen hızlı yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?