Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haberlere bakmayınca tv açmayınca gerçekleri yok sayıyorum. Canım çok sıkıldı göz göre göre savaş çıkıyor. Allah ülkemizi masumları korusun.
Hayat devam ediyor aslında gizli savaşlar hiç bitmiyor terör gibi yigenim şehit olduktan sonra bende hiçbir haberi seyretmiyorum ağlayan bir anne duyunca kulaklarımı kapatıyorum
Yüreğim kopuyor .

Kızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Ben de çok hevesleniyorum. Çalışırken tutardım ajanda, çok da hoşuma giderdi ama şimdi evdeyken ne yazacağımı bilemiyorum. Ocak ayında tutmaya çalıştım baktım kağıt israfı gibi oluyor bıraktım.

Bir ara hafızaya zararlıymış diye duymuşdum bana saçma gelmişti
Aslında faydası olması lazım hatırlamak için yazılınca akılda kalır

Bir ara hafızaya zararlıymış diye duymuşdum bana saçma gelmişti
Aslında faydası olması lazım hatırlamak için yazılınca akılda kalır
Sürekli ajanda kullanan biri için önemli şeyleri yazmak büyük avantaj olur ama ben kullanmayı beceremediğim için yazsam da not ettiğimi unuturum.

Sürekli ajanda kullanan biri için önemli şeyleri yazmak büyük avantaj olur ama ben kullanmayı beceremediğim için yazsam da not ettiğimi unuturum.
Ben not ettiğimi unutmuyorum
En basiti markete liste yaparım listeyi almasamda yazdığımı hatırlarım
Ondan sonra aman unutmam diye yazmadığım şeyi unuturum

Bende bebeğime tuttum ajanda ama çok düzenli yazamıyorum duruyor hala ama yazicm gelişme olunca
Evet bulaşıklar makineye dizildi
Bir posta çamaşır atıldı 1 posta kaldı
Makine deterjan gözü temzlendi öncesinde makine iç dış silindi gerçekten parladı
Esim süpürdü evi bende havalandiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…