Birileri için devam etmiyor hayat maalesef. Çocuklar ölüyor masumlar ölüyor. Filler tepişiyor ezilen çimenler oluyor.Hayat devam ediyor aslında gizli savaşlar hiç bitmiyor terör gibi yigenim şehit olduktan sonra bende hiçbir haberi seyretmiyorum ağlayan bir anne duyunca kulaklarımı kapatıyorum
Yüreğim kopuyor .
Ben ömrü billah diyetteyim ömrü billah şişmanımSen de mi diyettesin.
Dün de diyette olan bir arkadaş benim paylaştığım çiçeği şekere benzetmisti. Tabi o diyetteydi
NedenYerleri niye elinle silmeye kalktın nego anlatmak ister misin cınııımm
Bakmasaydım dedim haberlere insan duramiyor uzüluyorBirileri için devam etmiyor hayat maalesef. Çocuklar ölüyor masumlar ölüyor. Filler tepişiyor ezilen çimenler oluyor.
Her yer pislik içinde modundayım ama halimde yok yarım bıraktım
Randevu aldın mı tekrar negoHer yer pislik içinde modundayım ama halimde yok yarım bıraktım
Seni beğendim ele cici gızsınYataklari topladım
Camasir astim
Banyo paspaslarini attim yikamaya
Evi havalandirdim
Mutfak temizlencek
Ev suprulup silincek toz alincak
Yemek yapilicak
Vakit kalirsa giysi dolaplarini düzenlicem
Seni gorsunler tabi gözlerine ışık gelsinGörüntülü konuşma yapamıyorum ya kolum hiç dayanmıyor. Napayım insanlar beni görmesin mi
Kızlara 2 tane bant ördüm ya o tetiklemiş olabilir bu kolumu. Bantımı arıyorum kaç gündür kol çalışıcam diye bulamıyorum meğer oğlana vermişim hıyar kullanmıyo kalmış orda.
Nevresim yerini, bezleri, havluları koyduğum yerleri ararken düzeltmiş oldum
Işığıma tüküreyimSeni gorsunler tabi gözlerine ışık gelsin
Aaa Jesi ben ruyamda gordüm. Nego sen vardiniz yorganin altinda muhabbet ediyoduk. Jes ikidebir kalkip bebege bakiyodu. Biriniz gidikliyodunuz beni ama kim oldugunu kestiremedimJES Yaşıyosun mu kardeş
Aldım 10 gün sonraya yineRandevu aldın mı tekrar nego
Tövbe estağfurullah yorgan altında sohbet ve benAaa Jesi ben ruyamda gordüm. Nego sen vardiniz yorganin altinda muhabbet ediyoduk. Jes ikidebir kalkip bebege bakiyodu. Biriniz gidikliyodunuz beni ama kim oldugunu kestiremedim
Saçmaliga bak ahhaha
Aaa Jesi ben ruyamda gordüm. Nego sen vardiniz yorganin altinda muhabbet ediyoduk. Jes ikidebir kalkip bebege bakiyodu. Biriniz gidikliyodunuz beni ama kim oldugunu kestiremedim
Saçmaliga bak ahhaha
15 gün sonraya aldım ben inş unutmam ne için aldığımıAldım 10 gün sonraya yine
Hatırlatma kur15 gün sonraya aldım ben inş unutmam ne için aldığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?